Na Guni
-
Res, ramblerji se zdaj počasi prebujajo. Purezza cveti na polno, Gardenia je pohitela, Tarouca in Ghislain, pa Violette, Transon in Cecile so tudi že lepi.
Od Mme Plantier mi je ostal sejanček, mislim da se bom zadovoljila kar z njim, hvala Tanja.
Guna na Guni, če bo vse po sreči, bo jeseni moja, Melona.
Od Mme Plantier mi je ostal sejanček, mislim da se bom zadovoljila kar z njim, hvala Tanja.
Guna na Guni, če bo vse po sreči, bo jeseni moja, Melona.
-
Svilenkic je pri meni zaenkrat še malo, petelinčki so višek toda samo zato ker nimajo svojega para. Za dober rod je dobro da je parček iz različnega gnezda, druge krvi. Če bi se po tvojem dvorišču sprehajal in kot pav šopiril moj petelinček bi bila zelo vesela. Ti meni Healer jaz tebi svilenke, Poezija, takoj ko bo mogoče.
Sem jih hotela preselit v nov kurnik, moje gaunarje, tak vrišč in krik, mirila sem jih ampak nič ni pomagalo in seveda sem popustila. Hiteli so v svoj stari dom, tam pa- saj sploh ni postlano! Spet pritoževanje in tekli so z mano na skedenj po seno. Potem- celo večerni ravs je odpadel, tako so bili zadovoljni.
Sem jih hotela preselit v nov kurnik, moje gaunarje, tak vrišč in krik, mirila sem jih ampak nič ni pomagalo in seveda sem popustila. Hiteli so v svoj stari dom, tam pa- saj sploh ni postlano! Spet pritoževanje in tekli so z mano na skedenj po seno. Potem- celo večerni ravs je odpadel, tako so bili zadovoljni.
-
Po pravici povem, hotela sem se izmuznit, fotoaparat mi dela nekam blede slike, photobucket mi nagaja in zdaj Melona sem ja kurja mamica in skrbnica in da ti ne povem, koliko časa preživim z njimi.
Vrtnice se zdaj, v tej vročini, počasi osipajo. Beli, rožnati, vseh barv cvetni listi padajo na tla in jih prekrivajo, kot preproga. Čarobno je in jaz in moje kokoške plešemo cvetni ples po njej.
Vrtnice se zdaj, v tej vročini, počasi osipajo. Beli, rožnati, vseh barv cvetni listi padajo na tla in jih prekrivajo, kot preproga. Čarobno je in jaz in moje kokoške plešemo cvetni ples po njej.