Česen 2016
-
- Kraj: Radegunda, Golte
-
- Kraj: Radegunda, Golte
O, Brbr in Metuljc, kako sta luštni
.
Mogoče mi bo pa tokrat celo uspel septembrski klepet, ker moram biti tisti dan itak v Ljubljani
.
Na veliko jesensko srečanje pa najbrž ne bom mogla, ker bo imela moja psička sredi septembra mladičke in jih bom težko zapustila za dalj časa
.
Pa se že ve, kdaj bo?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Mogoče mi bo pa tokrat celo uspel septembrski klepet, ker moram biti tisti dan itak v Ljubljani

Na veliko jesensko srečanje pa najbrž ne bom mogla, ker bo imela moja psička sredi septembra mladičke in jih bom težko zapustila za dalj časa

Pa se že ve, kdaj bo?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Domžale
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
copatka je napisal/a: |
Na veliko jesensko srečanje pa najbrž ne bom mogla, ker bo imela moja psička sredi septembra mladičke in jih bom težko zapustila za dalj časa ![]() Pa se že ve, kdaj bo? |
copatka: http://forum.gartlc.si/gartlc-about4091.html&highlight=
Mogoče bodo do takrat mali psički že tako veliki, da jih boš lahko za nekaj časa izročila varuški

-
A ne, Copatka, kako z lahkoto se meniva v tvojem imenu... Se pa bojim, da mene na septembrski klepet ne bo (mislim, da se bom takrat potepala po Prekmurju).
AB, septembra je vpis česnovo šolo, ki obsega kratek teoretični del in veliko praktičnega dela, ki se začne v drugi polovici oktobra
_________________naredimo svet lepši
AB, septembra je vpis česnovo šolo, ki obsega kratek teoretični del in veliko praktičnega dela, ki se začne v drugi polovici oktobra