Medonosna čebela - Apis mellifera
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Dobro dozo oksalne kisline ima tudi japonski dresnik, tako da bi bilo verjetno smiselno poskusiti še to.
Povsod se sili zraven, da bi ja razumeli, da se hoče ponuditi kot zaveznik čebelam (ki ga že tako rade obiskujejo v cvetu, stebla pa so lahko tulci za divje čebele), mi pa tako z njim
Kislica in zajčja detelja - prav tako oksalna.
Morda bi lahko po analogiji pristop razširili še na koprivo (mravljinčna kislina).
Povsod se sili zraven, da bi ja razumeli, da se hoče ponuditi kot zaveznik čebelam (ki ga že tako rade obiskujejo v cvetu, stebla pa so lahko tulci za divje čebele), mi pa tako z njim

Kislica in zajčja detelja - prav tako oksalna.
Morda bi lahko po analogiji pristop razširili še na koprivo (mravljinčna kislina).
-
Sem danes našel tole dragocenost in jo z veseljem tu "na svitlo dajem" : http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-MNM8CU7C .
(kot se vidi, je Dajnko uporabil Ч ali ч za danes slovensko Č ali č , za Ž oz. ž uporablja X ali x , za Š oz. š pa nekakšno "gamo" - verjetno pa se v tem obširnem tekstu še najde kaka posebnost... )
(kot se vidi, je Dajnko uporabil Ч ali ч za danes slovensko Č ali č , za Ž oz. ž uporablja X ali x , za Š oz. š pa nekakšno "gamo" - verjetno pa se v tem obširnem tekstu še najde kaka posebnost... )
-
-
Mi lahko kdo svetuje kako odvaditi Nemško ovčarko, da preganja vse kar brenči ? Lovi vse, od muh do os, čebel.. Ne pomaga ne kazen, ne fuj ne smeš... dokler jo gledam ja, ko se stran obrnem pa prvo brenčalo ji požene adrenalin in gasa za njim._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?