Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
Moderator: Melona
Sončna je napisal/a: |
Irena-a se jih da prevzeti na Primorskem (med tretjo in peto popoldne?) |
Pokliči me, pa se zmeniva.
Tisti, ki ste vrtnice že dobili, ste videli, da so ene sadike zelo majhne (enoletne). Največ takih je angležinj, pa tudi nekaj drugih sort je bolj drobnih.
Če kdo meni, da sadika ni ustrezna, naj jo navlaži, zavije in takoj pošlje nazaj. Sebi sem pustila najmanjše, tako da vam jih nimam s čim zamenjati, bom pa v takem primeru vrnila denar. Sem spomladi dobila prav tako drobne sadike angležinj in prav vse so se prijele. Nimam pa izkušenj, kako take sadike prenesejo zimo.
Sedaj pa grem hitro na pošto, da oddam še nekaj paketov
LP Irena
Glede na naše izkušnje pred leti, ko smo dobili nekaj zelo majhnih angležinj ne bodite žalostni.
Jaz jih pri nas nisem posebej zaščitila, v notranjosti pa jih lahko zaščitite, da drobne vejice ne bi ravno preveč pomrznile. V drugem letu se ne vidi več razlike med tako vrtnico in tisto eno leto starejšo, kajti to vrtnica zelo hitro nadoknadi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Jaz jih pri nas nisem posebej zaščitila, v notranjosti pa jih lahko zaščitite, da drobne vejice ne bi ravno preveč pomrznile. V drugem letu se ne vidi več razlike med tako vrtnico in tisto eno leto starejšo, kajti to vrtnica zelo hitro nadoknadi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
LJUBLJANA JUTRI:
Če nisem koga spregledala, ste se za Ljubljano jutri javili:
- Plamenka (do 13.30)
- Irena - dostava k Plamenki,
- Aye-Aye do 13. ure
- Tjesih - se prilagodi glede ure.
Tudi jutri bo "poštar" moj mož. Ker bo v LJ celo popoldne, bom jaz raje ostala doma in nadaljevala s pošiljanjem paketov po pošti.
Ura: 12.30 (kakšna minuta gor ali dol)
Kraj: povejte, kje vam je lažje. Lahko pri Plamenki, lahko tudi kje drugje.
Sporočite mi na ZS, kje vam ustreza in tel. št. za kontakt.
Sončna, oglasi se mimo na kavici, ko se boš vračala iz Ljubljane, pa še vrtnice prevzameš
Če nisem koga spregledala, ste se za Ljubljano jutri javili:
- Plamenka (do 13.30)
- Irena - dostava k Plamenki,
- Aye-Aye do 13. ure
- Tjesih - se prilagodi glede ure.
Tudi jutri bo "poštar" moj mož. Ker bo v LJ celo popoldne, bom jaz raje ostala doma in nadaljevala s pošiljanjem paketov po pošti.
Ura: 12.30 (kakšna minuta gor ali dol)
Kraj: povejte, kje vam je lažje. Lahko pri Plamenki, lahko tudi kje drugje.
Sporočite mi na ZS, kje vam ustreza in tel. št. za kontakt.
Sončna, oglasi se mimo na kavici, ko se boš vračala iz Ljubljane, pa še vrtnice prevzameš