Včeraj sem od Agrolita-Vrtnarčka dobila novo pošiljko polkilskih pogačic. Splača se naročiti pri njih, teh večjih v trgovskih centrih večinoma nimajo, če pa že, so toliko dražje, da razlika hitro pokrije poštnino.
Ptičje krmilnice
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Re: Ptičje krmilnice
Izgleda, da je včerajšnje polnočno pokanje odgnalo vse siničke nazaj v gozd. Vsako jutro so prihajale v lepem številu, danes pa, razen nekaj najpogumnejših liščkov, nikogar.

Včeraj sem od Agrolita-Vrtnarčka dobila novo pošiljko polkilskih pogačic. Splača se naročiti pri njih, teh večjih v trgovskih centrih večinoma nimajo, če pa že, so toliko dražje, da razlika hitro pokrije poštnino.
- Seasmoon
- Kraj: Obala
Pri nas še vedno ni zelenčkov. To je pa zelo čudno. Še nikoli ni bilo tako, da ne bi prišli. Morda bodo še prišli. Mah, ne vem. Dleskov tudi še ni, liščkov tudi še ni. Je pa letos neverjetno veliko ščinkavcev, ki se hranijo na tleh in pobirajo semena, ki padejo s krmilnice drugih ptic. Na hišico pa prihajajo siničke, plavčki in vrabčki.
Zadnjič spremenil Seasmoon, dne Po Jan 05, 2026 5:12 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Life is like a game ... play it ...

-
Danilo
Saj niso imeli revčki kam priti, ko je bilo vse zatrpano s turisti. Boš videla, kak naval bo sedaj, ko smo se "celinci" vrnili k svojim krmilnicam.