Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ne morem verjeti, da imaš že toliko cvetov z Zasavju. Jaz sem zgleda res v neki kotlini, kjer se nabira mrzel zrak, da je vse bolj pozno. Ampak bo... Torej so precej pridelale na masi od lani, ko praviš, da je več popkov?
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Isaan, ne jezi se. Midve bova uzivali v cvetovih, ko bodo te "vazicke" se samo spomine obujale! Laughing
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ja, Isaan, je razlika od lani, sem je res vesela. Do bohotnih Tanjinih, Gardenjinih in še katere jim seveda še manjka. Pa saj se ne mudi, lepo je gledati vrtnice od pleničk naprej Wink .

Venus, ti privoščim Laughing ! Ampak že dolgo je, odkar si bila tu. Ne veš za skrite adute Wink .
venus

Saj nisem mislila, da ti ne bi imela skritih adutov. Ampak ti bo prej odcvetela prva runda. Takrat bo nam komaj prva runda zacela cveteti. Moje so se vse v popkih. Najbolj cakam Golden gate. Kar kipi od zdravja in liste ima tako lepe zelene, da jo je veselje gledati. Pa popek zraven popka. Bo pa se kak teden treba pocakati.
Uporabniški avatar
Melona

Razumem, razumem, ampak nekaj je tudi tukaj takih, ki še popkov niso naredile Wink . Pa če pomislim, da sem lani okrog božiča še našla nekaj cvetov, me sploh ne skrbi. Da le ne bi kakšna huda plesen udarila, ko se takole širokoustim Rolling Eyes molitev .
venus

Drzim pesti, da ne bo. Jaz se mojih letos nisem skropila proti plesni. Zaenkrat je se ni. Bom pa prihodnji teden.
Lepo se imej in uzivaj ob tvojih vrtnicah.
Darja
Uporabniški avatar
Melona

Belle de Crecy je polegla.

Foxtrot, lanski sport se je pokazal tudi letos.

Louis XIV je prvi cvet naredil čisto pri tleh, njegovih črnih popkov je še dosti.

Pegasta Rhapsody in blue

William Allen Richardson, običajen in neobičajen popek
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Rapsody in blue je res kar občutljiva glede pegavosti Sad ,druge so pa super in upajmo, da ne bo večjih težav z boleznimi
Uporabniški avatar
Melona

Abraham Darby, prvi letošnji cvet.

Tudi na Amber Queen prvi letošnji.

Blue for you, posajena jeseni, revše ni višje od 20 cm.

Tudi Complicata s prvim cvetom letos.

Crown Princess Margareta bo letos bujneje cvetela, veliko popkov še skriva, ampak njena rast je pa pri meni prav obupna. Grm, potem pa ena dolga šiba, tako pijano nagnjena.

Gabrielle Noyelle ni dosti boljše rasti.

Harlekin, tudi še majhen, enoletnik.

Reine des violettes

Scentimental

Souvenir d'Anselme pa še petnajst cm nima, tudi jeseni sajena.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Belle de Crecy je leeeeeeeeeepa. Da bi imela prostor....
Odgovori