Ukinitev brezplačnih forumov
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Prejeto in odgovorjeno.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Ferdo36 skuša uporabiti Pozabljeno geslo (kar je prav), vendar se mu povezava za spremembo in vstop ne uspe dostaviti zaradi polnega nabiralnika.
Če ima kdo pri roki njegov telefon ... hvala
Če ima kdo pri roki njegov telefon ... hvala
- crtj
- Site Admin
Nič ne delaš narobe, to pomeni, da si ti sicer poslal, vendar naslovnik še ni prebral. Ko bo prebral, pa bo premeščeno v Poslano. Tako je bilo tudi v starem forumu.
-
Živjo,
tudi meni ne dela pošta. Zatakne se v mapi "odhajajoče".
Tam je prvi ZS že cca dva dni...
Nekateri pravite, da se sčasoma pošlje - kako dolgo to traja? Je to prehodno stanje.
Sicer pa poklon za prenos foruma. Veliko ne pišem, berem pa precej - res je kvalitetno znanje, takega je v zadnjih desetletjih vedno manj na spletu.
Sem pripravljen pustit kakšen €. Prav bi bilo, da tisti, ki se ukvarjate s tem forumom in ga vzdržujete, spotoma še dobite kaj v žep!
Lp,
K
tudi meni ne dela pošta. Zatakne se v mapi "odhajajoče".
Tam je prvi ZS že cca dva dni...
Nekateri pravite, da se sčasoma pošlje - kako dolgo to traja? Je to prehodno stanje.
Sicer pa poklon za prenos foruma. Veliko ne pišem, berem pa precej - res je kvalitetno znanje, takega je v zadnjih desetletjih vedno manj na spletu.
Sem pripravljen pustit kakšen €. Prav bi bilo, da tisti, ki se ukvarjate s tem forumom in ga vzdržujete, spotoma še dobite kaj v žep!
Lp,
K
- crtj
- Site Admin
Ne gre za to, da bi nek računalniški proces počasi deloval.
Ali je tvoje sporočilo razvrščeno kot "Odhajajoče" ali "Poslano", je stvar tega, ali ga je naslovnik prebral.
Ali je tvoje sporočilo razvrščeno kot "Odhajajoče" ali "Poslano", je stvar tega, ali ga je naslovnik prebral.
- muha
- Site Admin
Ferdo36 me je poklical. Včeraj se je prijavil, a e-pošte še ni dobil. Povedala sem mu, da je tudi moje e-obvestilo zavrnilo in naj preveri zasedenost predala. Oz., če ne bo šlo, naj mi da drug e-naslov. Sva na vezi.
Glede neprebranih ZS - preverite najprej, ali je član, ki ste mu ZS poslali, sploh že prijavljen tule. Če je, mu pa na forumu napišite kratko obvestilo, da ga čaka ZS. Nekateri tega sploh ne preverjajo. Malo jih zmoti še to, da so obvestila sedaj zgoraj desno, namesto zgoraj na sredini. V začetku si je treba vse skupaj malo bolj natančno ogledati.
Glede neprebranih ZS - preverite najprej, ali je član, ki ste mu ZS poslali, sploh že prijavljen tule. Če je, mu pa na forumu napišite kratko obvestilo, da ga čaka ZS. Nekateri tega sploh ne preverjajo. Malo jih zmoti še to, da so obvestila sedaj zgoraj desno, namesto zgoraj na sredini. V začetku si je treba vse skupaj malo bolj natančno ogledati.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Rimske Toplice
- Seasmoon
- Kraj: Obala
Včeraj sem prebrala obvestilo na njihovi spletni strani, da izvajajo prenos forumov na novejšo strojno opremo. No, morda ta odločitev, da se gartlc preseli na nov strežnik je bil ključni ruker, da vendar morajo nekaj narediti v tej smeri in, da tako ne gre.
Life is like a game ... play it ...
- muha
- Site Admin
Samo ponavljam zgoraj objavljeno ..... da si ne boste brez potrebe delali skrbi z iskanjem novih povezavl.