Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moje veselje
Moderator: Melona
Pozdravljene nekaj mojih
ISAC PEREIRE
LINCOLN in SCIPION CHOCHET
Letos sem še kar zadovoljna in v večini so se že razbohotile razen pokrovnih in še par drugih.
GIPSY BOY
WILLIAM M.
PAUL TRANSON
PIRUETA
EDEN ROSE
BARON GIROD D.LAIN
RED EDEN ROSE
VLTAVA in PERENIAL B.
To pa moj fant,ki mi je letos obvaroval vse lepotice pred srnami.
MARIA G. letos končno nekaj pokazala
_________________LP
E.
ISAC PEREIRE
LINCOLN in SCIPION CHOCHET
Letos sem še kar zadovoljna in v večini so se že razbohotile razen pokrovnih in še par drugih.
GIPSY BOY
WILLIAM M.
PAUL TRANSON
PIRUETA
EDEN ROSE
BARON GIROD D.LAIN
RED EDEN ROSE
VLTAVA in PERENIAL B.
To pa moj fant,ki mi je letos obvaroval vse lepotice pred srnami.
MARIA G. letos končno nekaj pokazala
_________________LP
E.
Oooo, kakšna številčna in velika je že tvoja zbirka. Pa kako lepo se je sprehajati iz ene slike na drugo. Kako so že odrasle. Zelo lepe opore, kot pri Tanji in kar zlivajo se z najimi ali plezajo po njih. Veš na kaj me spominja tista slika Vltave, kot da sušiš namesto perila vrtnice. Kako se nosi tale Vltava, prav važna je tam zgoraj._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tako pri meni je bil ta teden še zelo cvetoč vendar jih vročina zadnje dni kar precej uničuje.Nekaj pa vam imam vendarle še nekaj za pokazat.
RED LEONARDO je letos res lep.
ASPIRIN ROSE me tudi vedno očara s svojo nežnostjo.
Na drugi gredi RED LEONARDO in ARTEMIS
Moja WHITE EDEN ROSE zelo pocasi kaze svojo eleganco.
MARIA THEREZIA
CUBANA je vedno solidna.
Ja tudi RAMBLING ROSE je končno nekaj dal od sebe.
PINK SWANNY in THE FAIRY ja tudi pokrovne se prebujajo.
_________________LP
E.
RED LEONARDO je letos res lep.
ASPIRIN ROSE me tudi vedno očara s svojo nežnostjo.
Na drugi gredi RED LEONARDO in ARTEMIS
Moja WHITE EDEN ROSE zelo pocasi kaze svojo eleganco.
MARIA THEREZIA
CUBANA je vedno solidna.
Ja tudi RAMBLING ROSE je končno nekaj dal od sebe.
PINK SWANNY in THE FAIRY ja tudi pokrovne se prebujajo.
_________________LP
E.