Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kuštra
Moderator: Melona
Melona zelo lepe so in ta tavisoka je čudovita. Meni je Blue for you že odcvetela prva runda. Sem ravno danes potrgala odcvetele cvetove in bom čakala drugo rundo. Malo sem bila v dvomih, ko sem jo naročala. Sedaj sem pa vesela, da sem jo. Jeseni posajena in še malo v senčki, a zgleda, da ji paše, saj je zacvetela prva. Pa še 50 cm je velika. Pa tista tudi cveti v katero sem se jaz zaljubila pri tebi. Acropolis. Že spreminja barvo pri enem cvetu.
Pa ta Amber Queen-čudovit.
Melona ti kar uživaj s polno žlico
Lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Pa ta Amber Queen-čudovit.
Melona ti kar uživaj s polno žlico
Lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Še en obhod.
A Shropshire Lad
Abraham Darby nikamor ne raste. Sonceluna, zadaj žari tvoj zlati origano.
Acropolis s še svežimi cvetovi, bolj zanimiv bo, ko bodo začeli spreminjati barvo, takrat je čudovit.
Allister Stella Gray
Cardinal de Richelieu
Pri Complicati se najdlje zadržim, se je kar ne morem nagledati.
Heidi Klum
Maria Marta spet s temi svojimi posebnimi cvetovi.
Prešeren
Puccini, hibridna muškatka, manjših cvetov še nisem videla na nobeni vrtnici. Skoraj ne diši, je pa muhast, da bolj ne bi mogel biti. Tudi na tako slabi fotografiji se vidijo vejice z neobičajnimi belimi popki.
Vejice, na katerih so ti beli popki, začnejo rjaveti in se kar sušiti. Tako se še nobeden od belih ni razcvetel.
Cvetki od blizu
Roger Lambelin, letos se je veliko cvetov zapackalo.
Rose de Rescht
Le Rosier Eveque ustavi največ mimoidočih.
Summer song, počasi sem naveličana njene skoposti s cvetovi.
Tess of the d'Urberville, veliki cvetovi
Falstaff
Nazadnje urejal/a Melona 29 Maj 2015 22:54; skupaj popravljeno 1 krat
A Shropshire Lad
Abraham Darby nikamor ne raste. Sonceluna, zadaj žari tvoj zlati origano.
Acropolis s še svežimi cvetovi, bolj zanimiv bo, ko bodo začeli spreminjati barvo, takrat je čudovit.
Allister Stella Gray
Cardinal de Richelieu
Pri Complicati se najdlje zadržim, se je kar ne morem nagledati.
Heidi Klum
Maria Marta spet s temi svojimi posebnimi cvetovi.
Prešeren
Puccini, hibridna muškatka, manjših cvetov še nisem videla na nobeni vrtnici. Skoraj ne diši, je pa muhast, da bolj ne bi mogel biti. Tudi na tako slabi fotografiji se vidijo vejice z neobičajnimi belimi popki.
Vejice, na katerih so ti beli popki, začnejo rjaveti in se kar sušiti. Tako se še nobeden od belih ni razcvetel.
Cvetki od blizu
Roger Lambelin, letos se je veliko cvetov zapackalo.
Rose de Rescht
Le Rosier Eveque ustavi največ mimoidočih.
Summer song, počasi sem naveličana njene skoposti s cvetovi.
Tess of the d'Urberville, veliki cvetovi
Falstaff
Nazadnje urejal/a Melona 29 Maj 2015 22:54; skupaj popravljeno 1 krat
Melona je napisal/a: |
Summer song, počasi sem naveličana njene skoposti s cvetovi. |
Summer Song ima zelo lepe cvetove, zgleda pa, da res ni preveč košata vrtnica. Moja je imela lani najprej nekaj tankih poganjkov, nato pa je pognalo močno, precej visoko steblo. Letos ima na dolgem steblu popke nad mojo glavo, spodaj pa nekaj tanjših vejic. Naredila sem potaknjenec, da bi ga posadila zraven, pa zelo počasi raste.