Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Robida - Rubus fruticosus

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Jaz sem viške vkuhavala v TALE LIKER. Namesto borovnic sem dala robidnice. Posebej pozimi se mi je zelo prilegel v čaju. Je pa neka posebnost pri pripravi: vedno, kadar sem ga kuhala (in poskušala Wink ) sem bila nekam omotična - najbrž hlapi. Laughing Laughing Laughing Alkoholnih pijač sicer ne ljubim najbolj, a likerček, ta pa ja, ko je že ravno bil pri roki. Embarassed
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ja, "hlapi" znajo biti kar močni 😀_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Haha, pritrdil bi vama vsak pijanček Smile
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Muha,hvala za recept.
Letos prvič tudi pri nas na polno rodijo.
Prejšnja leta so mi jih že spomladi srne in tudi voluhar v zemlji si je vzel svoje.

Lani sem jih dala v gredo,spodaj je mreža in mož je naredil pergolo.Lani so si bolj celile rane,letos pa res rodijo na polno .

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori