Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moje veselje
Moderator: Melona
Poezija mislim,da nam naši rožniki kažejo na najlepši možni način svojo hvaležnost.Skoraj si upam trditi,da tako kot letos še nisem doživljala mojega rožnika verjetno tudi zato,ker je bilo leto,ki je za mano precej hudo.Kakor koli jaz sem zaenkrat spet polna energije,zdrava in srečna z mojimi lepoticami._________________LP
E.
E.
Pozdrav
Krasna je naša Slovenija....na enem koncu vrtnice odcvetajo, na drugem pa se popki posamezno šele odpirajo...torej kar dolgo smo deležni nji9hovih prečudovitih cvetov. ...
Le ena, Noname rdeča, je odprla že vse svoje popke, druga ima dva cvetova....bo, malo kasneje...
Hvala za deljenje vseh krasot.
Lepo bodimo Mil
Krasna je naša Slovenija....na enem koncu vrtnice odcvetajo, na drugem pa se popki posamezno šele odpirajo...torej kar dolgo smo deležni nji9hovih prečudovitih cvetov. ...
Le ena, Noname rdeča, je odprla že vse svoje popke, druga ima dva cvetova....bo, malo kasneje...
Hvala za deljenje vseh krasot.
Lepo bodimo Mil
Pozdravljene drage moje,ker nobena nič ne naloži bom pa jaz.No saj ni nekaj preveč bohotnega samo,da mi še to dež ne uniči vam raje pokažem.Ma letos ni preveč za razkazovat glede na vreme,ki nam ga še obljubljajo.
Nekal za začetek pa je.
Ona Cilka me že drugo leto navdušuje
Tudi Burbonke so lepe in predvsem dišeče
Crown Princesa M.počasi napreduje.
Chipendalle to moraš imet nikoli te ne pusti na cedilu.
Nekaj za pokušino upam,da bo v prihodnje še kaj za naložit .Pa kljub vsemu naredimo si lep vikend
_________________LP
E.
Nekal za začetek pa je.
Ona Cilka me že drugo leto navdušuje
Tudi Burbonke so lepe in predvsem dišeče
Crown Princesa M.počasi napreduje.
Chipendalle to moraš imet nikoli te ne pusti na cedilu.
Nekaj za pokušino upam,da bo v prihodnje še kaj za naložit .Pa kljub vsemu naredimo si lep vikend
_________________LP
E.