Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kdo jo pozna ?
metuljc je napisal/a: |
Mislim, da je neznanka našla svoje ime. Spiraea prunifolia. Je?? |
Aha, verjetno torej le medvejka . Sem jo te dni opazila na sprehodu, vprašala lastnika, če pozna ime, pa je rekel, da jo je podedoval še od staršev. Od blizu gledano mi je bila po cvetu navadna medvejka, po listih bliže japonski medvejki. Ni pa imela polnjenih cvetov, kot tale od Melone in cinije1 .
-
stara postaja je napisal/a: |
No, pa sem le imela prav (samo pri sebi, se nisem upala oglašati, a način rasti grma je tipičen za medvejke). |
Ja, sem tudi jaz iskala med medvejkami, pa ni bilo takoj sreče. In grma se spomnim že od malih nog, da sem ga, tu in tam, videvala. pa nikoli ni bil posebej velik. Bi ga imela, res je lep.
-