Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mini vrt

Moderator: Melona

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Super, pri vas je še vedno veliko sonca, ki razveseljuje tudi te zadnje cvetove Very Happy ,pri nas pa že cel teden dež in vse je že plesnivo Crying or Very sad
Bad Birnanbach je pa res bloom mashine Very Happy
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Vidim, da imaš vrtnico Sterntaler. Mi zaupaš, kje si jo kupila, že dolgo jo iščem. Iz čisto preprostega razloa: doma sem na Sterntalu (Dolina zvezd Laughing ), zato se spodobi, da bi bila pri meni. Sicer ne kupujem več HČ, vse bolj se strinjam z Gardenjo o njihovi metlasti postavi.lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori