Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Označevanje vrtnic

Moderator: Melona

Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Irena ali je gravura uspela? Spet tečnarim v tej temi, ampak november se bliža in me zanima ali je kakšna opcija, da hkrati z vrtnicami dobim tudi tablice?
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Ah, Murphy nam je spet nagajal. Ploščice so, orodje je končno prišlo in ko smo vse skupaj zložili, računalnik, na katerem je program za graviranje, ni hotel delati. Žal je bil vikend prekratek, da bi lahko ugotovili, kaj je narobe. Ta vikend ponovimo vajo...

irenakk

No, pa so končno tu prvi vzorci naših tablic:

(Za večjo sliko klikni na izbrano sliko)

Dimenzije so naslednje:
ploščica: 10 cm široka, 6 cm visoka, 2 mm debela;
palčka: 50 cm dolga, 1 cm široka, 4 mm debela.

Ploščica je na palčko prilepljena z industrijskim lepilom za aluminij in ni variante, da bi se ob normali rabi odlepila.

Besedilo je gravirano, pri zadnjih dveh so kasneje črke pobarvane. Ploščice so pobrušene, da se ne bleščijo (tista na drugi sliki je še malo premalo)

Akcijska cena za aktivne člane Gartlca je za predstavljene modele od leve proti desni 2€ - 2,10€ - 2,10€ - 2,20 €.

LP IrenaKK
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Te označbe so super! Sama bom zaenkrat naročila samo vrtnice. Najprej moram malo grede urediti, potem pridejo na vrsto oznake (čimprej).
Isaan

Tele tablice bodo označevale moje vrtnice... Res so lepe, lahko povem iz prve roke, sem jih videla v živo ne samo na sliki...
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Včeraj sem prejela eno poskusno tablico od irenekk po pošti in lahko rečem samo palec gor, prva liga.

Irenakk je celo izvedbo pripravila profesionalno za dol past. Tablica je itak brez najmanjše pomanjkljivosti, še višino si lahko izbiraš, spakirana v paket izdelan po meri in obliki tablice, gor je njen žig.
Vse čestitke.

Cene pa itak več kot dostopne, za tak denar sem jaz kupila tiste svoje male._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Prva skupina vrtnic bo končno dobila označevalne tablice. Pa bom lahko malo sprostila spominske celice.

Danes sem jih prejela, lično zapakirane in res kvalitetno izdelane. Bom kar rekla nad pričakovanji.
Odločila sem se za četrto varianto in navdušena sem nad njihovim mat izgledom. Irenakk pričakuj naslednji seznam Wink

Punce, če še katera okleva, jaz z gotovostjo rečem: Ne bo vam žal!
Isaan

Tudi jaz se pridružujem gornjima postoma. Dobila sem cel paket tablic, niso še vse razporejene, ampak nekaj jih je že. Tablice so top. Izvedba je profesionalna, kar ni za verjeti, da so to prvi proizvodi Irena & Son. Sedaj samo še začneta izdelovati opore za vrtnice in ponudba bo kompletna.

Prilagam še slikovno gradivo.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
irenakk

Hvala punce, za te vzpodbudne besede Very Happy
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz se bom postopoma pridružila s po več manjšimi naročili, trenutno mi ne znese._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori