Samosevna, ja, prav na rob vrta pred prag s terase se je namestila, da je ja ne bi zgrešili. Ne vem, če se povsod tako pogosto dogaja, ampak pri meni vsako leto zraste kaj, česar nisem sama sejala ali sadila. Od ostrožnice, vrtne lepnice, roza vrtnega maka, ... Za vse take čarovnije potem krivim ptiče .
Kar se modre tiče; taki smo. Če bi bil regrat redko najdena zel, bi ga v lončke sadili, po kuhinjah greli in z lučkami nanj svetili. Tako sem pa jezna, ko komaj kakšno fotko lahko posnamem brez njega .
Ojla Venus Jaz sem sejala spomladi in so mi bogato cvetele naslednjo pomlad. Meni so bili že listi všeč. lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Hvala, cinija! V soboto sem dobila eno sadiko od kolegice. Naj bi cvetela rdece ali belo. Bom pa reskirala in si kupila sadiko ali dve kar v vrtnariji. Sigurno jih imajo. Si urejam nekaj metrov dolgo gredo z poletnimi trajnicami in jih bom posadila med njih. Tako, da bo tudi v tem casu nekaj cvetelo.
Leta nazaj sem si zelo želela imeti vse te razkošne variante, a nekako nisem prišla do njih. Potem se mi je okus nenadoma spremenil in so mi postale še najbolj všeč navadne travniške . Ha, najbrž zato, ker te kar same skrbijo zase .