Vseslovenska Gartlcmanija 2013 v sob. 5.10. Lj-Podgrad
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
Garden-ja, kje pa je tisti plac? Če ni predaleč. lahko pridem pomagat . Drugače pa za Tolmin Arena, ni problema, mam nono v Volčah in ti lahko res pridem pomagat.
Koroška pa je res kar daleč, jaz se iz Vrhnike vozim dobro uro. Če bi šli gor bi predlagala Iverčko jezero pod Uršlo goro ali kako kočo tam okrog. Je pa koroška nekaj takega kot Rovte, lepa in zanimiva.
U glavnem, se pokorno javljam kot pomočnik.
Irena
Koroška pa je res kar daleč, jaz se iz Vrhnike vozim dobro uro. Če bi šli gor bi predlagala Iverčko jezero pod Uršlo goro ali kako kočo tam okrog. Je pa koroška nekaj takega kot Rovte, lepa in zanimiva.
U glavnem, se pokorno javljam kot pomočnik.
Irena
-
- Kraj: Rimske Toplice
Predlagala sem soboto okoli 1. jesenskega dne, nekako simbolno, letos je to 21. september. Bi bilo OK?. Do takrat je menda že konec dopustov, v šoli stvari stečejo za tiste, ki imajo šolarje ali so/smo šolarji in šolarke. Pa, konec koncev, je le prav, da mine mesec dni od Paradajzmanije, a ne? Da posravimo tam kupljene in dobljene zaloge in pripravimo nove.
In vesela bi bila Breginjskega kota, na prodiiščih Nadiže že dolgo nisem bila. No, kateregakoli konca okoli Soče, moram reči. Pomagam seveda tudi lahko, z veseljem.
In vesela bi bila Breginjskega kota, na prodiiščih Nadiže že dolgo nisem bila. No, kateregakoli konca okoli Soče, moram reči. Pomagam seveda tudi lahko, z veseljem.