Rože v koritih

Odgovori
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Pa še nekaj lepih:

mini cinija

cinija

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije

Irena
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Prelepo! poklon_________________Živeti na podeželju je najlepše!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Irena lepo bi te prosila za seme mini cinij, če ga boš seveda shranila.
Zelo lepe rože imaš.
Zelo lepo te pozdravljam_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Irena

Bom shranila seme, pocukaj me za rokav, da ti ga pošljem.

Irena
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Irena, če te bo pogled navzdol (na paradižnike) spravil preveč v slabo voljo, se ozri navzgor (na okna in balkone) bo prec bolje, a ne Wink Very Happy . Lepe so. Rožicam tole vreme očitno kar ustreza.
Irena

Ja, pa Muha, bo res treba tako. Ko sem danes izkopala krompir in naflancala štrucar se je začelo neurje s točo in takim vetrom, da sem komaj zaprla okna. Pred hišo je bil bazen, po tleh pa tudi kar nekaj. Sem bila na koncu vesela, da nismo utrpeli škode na hiši. Rastline sem nekaj že sanirala, nekaj pa še bom. Rožce so jih še dobro odnesle, kot da bi vedele, kaj si napisala.

Irena
JERCA

Odgovor Napisal/-a JERCA »

Eno korito z vodno rezervo, 6 polnjennh surfinij, zaščitena lega in redno odstranjevanje cvetov. Do konca avgusta so prilezle skoraj do tal, je pa res da cvetov ne odstranjujem več in niso več tako lepe- še vedno pa lepo dišijo.
P.S: za zaposlene v službi in doma je z enim takšnim koritom čisto dovolj dela. Pa ne z zalivanjem, ampak z rednim odstranjevanjem cvetov_________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Čudovite so! Dela s cvetovi je res čisto preveč, pa še vse lepljive prste dobiš Rolling Eyes .
JERCA

Tudi tele so bile junija najlepše. Zelo lepo dišijo, je pa potrebno odstranjevati cvetove. So v navadnem koritu in danes niso niti približek tej sliki.

TRIXI- letos prvič na probi. Ena sadika(mogoče premalo za to korito) vendar lepo delajo. Junija so bili sicer ušivi, vendar sem jih dvakrat pošpricala in so lepo delali naprej.

Prav tako tile zvončki ( 3 sadike v 80 cm koritu) Upala sem da bodo malo daljši, vendar je tudi tako ok. Še danes so lepi. Vmes so bili konec julija že malo izčrpani, sem jih ponovno pognojila, otresla posušene cvetove in so kar na novo zaživeli.
_________________JERCA- nekdanja ERIENNE
JERCA

Všeč mi je njihov vonj. Ko odprem okno mi noro zadiši . Imam jih na kuhinjskem oknu in še danes dišijo, kljub vsemu dežju. Že lani sem se odločila in na takšna okna dajem samo dišeče surfinije. Razmišljam pa da bi drugo leto vzela takšne z manjšimi cvetovi, kjer čiščenje ni potrebno ali pa kakšne miljon zvončke( ki pa ne dišijo)_________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Odgovori