Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ljubov dlan

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Hvala za opozorilo, popravljeno.
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Prej bi rekel da je LUBOV DLAN pravilno, ker po moje gre za makedonsko ime. LJUBO se v srbščini sklanja kot "LJUBIN DLAN".
A lako pa se motim o izvoru imena. Smile
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

gringo, tisti, ki so sorto selekcionirali, so ji pač dali ime Ljubov dlan. Tukaj. Še avtor sorte. Tukaj.
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

metuljc

super potem. hvala za te linke.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tako sem žalostna - moji "Ljuboti " so sicer ogromni, a še zeleni in kar je najhujše - začeli so gniti . Tako z mojo lastno prdelavo paprike za ajvar tudi letos ne bo nič. Crying or Very sad
Vsekakor pa je to paprika, ki jo bom v bodoče gojila v večji količinah, zato me zanima, kje ste kupovali semena, ker do lastnih letos verjetno ne bom prišla... Če pa bo kdo pridelal višek semena, se pa že zdaj postavim v vrsto._________________naredimo svet lepši
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Brbr, pred srečanjem me spomni, bom viške prinesla. Računam, da bo še kar nekaj te paprike dozorelo. Res pa sem našla na dveh plodovih konico že nagnito, ker je tako dolga, da zraste čisto do zemlje, prebije celo slamnato zastirko._________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

MArijav, iz srca hvala.._________________naredimo svet lepši
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Končno bo kaj za obrati; če izvzamem tistih nekaj, ki so dozorele v zgodnje poletni toploti Rolling Eyes .

Takole se še nisem načakal Evil or Very Mad .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Mi smo prvi dve zares rdeči pravkar pojedli Cool .
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Eno "hecno" Wink vprašanje; saj ne da jih je toliko, da jih ne bi zmogli, ampak za kaj jih še uporabljate poleg, recimo pečenja in vlaganja ....

Filana nam ni všeč, ker je preveč mesnata Rolling Eyes .

LP_________________mfranc
Odgovori