Objavljeno: To Sep 15, 2015 11:40 am
6 zelenih paprik
6 rdečih paprik
6 zelenih paradižnikov
6 rdečih paradižnikov
2 rdeče čebule
2 bele čebule
1 dl kisa za vlaganje
1 dl olja
2 dl vode
1 žlica soli
1 žlica sladkorja
Sestavine narežemo na manjše koščke (ne miksamo ali ribamo), vse skupaj v loncu zavremo in kuhamo le toliko,da rumena paprika spremeni barvo. Ne dodajamo večje količine tekočine, le to kar je v receptu, ker zelenjava spusti svoj sok, zato je vse skupaj odličnega naravnega okusa. Vroče nadevamo v kozarce, zapremo, pasteriziramo, zavijemo v dekno da se ohladi.
Zadevo delam že 40 let, porabiš vse z vrta, je okusna priloga. Količine sestavin si lahko poljubno prilagajamo, pazimo le pri tekočini, da ohranimo tisti naraven okus zelenjave._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
6 rdečih paprik
6 zelenih paradižnikov
6 rdečih paradižnikov
2 rdeče čebule
2 bele čebule
1 dl kisa za vlaganje
1 dl olja
2 dl vode
1 žlica soli
1 žlica sladkorja
Sestavine narežemo na manjše koščke (ne miksamo ali ribamo), vse skupaj v loncu zavremo in kuhamo le toliko,da rumena paprika spremeni barvo. Ne dodajamo večje količine tekočine, le to kar je v receptu, ker zelenjava spusti svoj sok, zato je vse skupaj odličnega naravnega okusa. Vroče nadevamo v kozarce, zapremo, pasteriziramo, zavijemo v dekno da se ohladi.
Zadevo delam že 40 let, porabiš vse z vrta, je okusna priloga. Količine sestavin si lahko poljubno prilagajamo, pazimo le pri tekočini, da ohranimo tisti naraven okus zelenjave._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija