Goji jagode iz Bolgarije

Odgovori
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Pravkar sem prejel odgovor in ga posredujem.

Kakor sem že v prejšnjih objavah nakazal je sedaj očitno, da se prodaja avtorsko zaščitenih rastlin razmnoževanih "in vitro" odvija v bolj strogo dorečenem poslovnem okolju z jasnimi pravili, pogoji, pravicami itd, itd. Na žalost pa za Slovenijo stvari še niso povsem urejene (menda je postopek v razvijanju) in tako je odgovor, ki sledi mestoma neizoblikovan, ter utegne pustiti kakšen "občutek". A, ker je situacija takšna kakršna pač je in nanjo trenutno nimamo vpliva, lahko možnost sprejmemo ali se pač zahvalimo, ne glede na angažma vseh deležnikov.

Torej. Sadike je možno dobaviti iz hrvaških kvot in so tudi že naročene. Cena je okvirna in ne bo presegla 10€ za eno sadiko s transportom v Slovenijo, plačilo pa se izvede ob prevzemu. Dobava okvirno v maju.
Na moj pomislek okoli nedorečene cene, ter tudi same višine (roko na srce se mi zdi malce drago) sem dobil odgovor, da se tega zaveda in prevzema tveganje morebitnega preklica našega interesa. To pomeni, da nismo v nobenem smislu obvezni izpeljati našega potencialnega nakupa, se bi mi pa zdela odpoved malce nekorektna do posrednika kljub vsem dejstvom okoli pravno-poslovne (še neurejene) situacije (težava na njegovi strani) in njegovega angažmaja, kateri je bil sprožen zaradi naših želja. Končna odločitev je na naši strani.

Če strnem.

Cena je maksimalno 10€ za eno rastlino.
O prevzemu podrobneje v mesecu maju.

Vsi zainteresirani prosim da čim preje potrdite svoj nakup.

Morebiten višek od sicer izraženega interesa (63 sadik) lahko prevzame še kdo, ki ni na prvotnem seznamu ali pa če kdo želi kakšno rastlino več ...

Muha. Prosim te, če poleg prvega seznama dodaš še drugi seznam v katerem bomo potrdili svoj nakup. Jaz naročam 5 rastlin.
battagelli

Odgovor Napisal/-a battagelli »

Jaz potrjujem svojih 10 naročenih.

Tudi še prevzamem 10 sadik od morebitnih odpovedi_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Potrditve vpisujem v prvotni spisek na prvi strani - z odebeljeno pisavo. Tudi podatek o ceni sem prilepila zraven, da ga ne bomo kasneje iskali po celi temi.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Ostanem pri dveh.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Če še lahko se javim za 1 sadiko.
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

ostanem pri svojem
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Tudi potrjujem naročilo za dve sadiki!_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Odstopim eno sadiko sonceluna, eno vzamem jaz. Bova obe zadovoljni. Wink
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Potrjujem naročilo dveh (2) sadik. hvala za trud!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Metuljc HVALA!
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”