Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, pomlad 2014
Moderator: Melona
IrenaKK,
pošiljam moj seznam poleg že naročenih 2 sadik Eyes for you želim še:
Austinove:
Jude The Obscure 1
Grace 1
Charles Darwin 1
Evelyn 3
Kew Gardens 1
Benjamin Britten 1
Noble Antony 1
Warner:
Center Stage 1
Zgodovinske:
Yolande D`Aragon 1
če seveda še imaš kakšno. Nisem sicer štela, ampak mislim, da izpolnjujem pogoje za "aktivnega" člana foruma, tako da bi seveda prosila za popust. Prosim, če mi pošlješ "obračun" in podatke za plačilo, da zadevo poštimam, tako kot je prav...
Hvala in Lp, Mila23
pošiljam moj seznam poleg že naročenih 2 sadik Eyes for you želim še:
Austinove:
Jude The Obscure 1
Grace 1
Charles Darwin 1
Evelyn 3
Kew Gardens 1
Benjamin Britten 1
Noble Antony 1
Warner:
Center Stage 1
Zgodovinske:
Yolande D`Aragon 1
če seveda še imaš kakšno. Nisem sicer štela, ampak mislim, da izpolnjujem pogoje za "aktivnega" člana foruma, tako da bi seveda prosila za popust. Prosim, če mi pošlješ "obračun" in podatke za plačilo, da zadevo poštimam, tako kot je prav...
Hvala in Lp, Mila23
Ok, ne vem kam jih bom vtaknila, ampak tukaj je moje naročilo. Vsako naročam po 1 komad. Vse so iz reda zgodovinskih sort, čeprav ne vem, kaj tam dela Eden.
CLIO
Comte de Chambord
ÉCLAIR
Eden rose
GRUSS AN AACHEN
MME. SCIPION COCHET
SIDONIE
Souvenir de Alphonse Lavallee
Tipsy Imperial Concumbine
Yolande d’Aragon (ki si mi jo že rezervirala)
Ali veš pri Mme Scipion Cochet- ali gre za hib. ponavljalko ali čajevko (menda imata obe isto ime). Ker jaz bi imela hib. pon in ne čajevke.
CLIO
Comte de Chambord
ÉCLAIR
Eden rose
GRUSS AN AACHEN
MME. SCIPION COCHET
SIDONIE
Souvenir de Alphonse Lavallee
Tipsy Imperial Concumbine
Yolande d’Aragon (ki si mi jo že rezervirala)
Ali veš pri Mme Scipion Cochet- ali gre za hib. ponavljalko ali čajevko (menda imata obe isto ime). Ker jaz bi imela hib. pon in ne čajevke.