Kraje agregatov že tako prizadetim v žledolomih :evil:

originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Juglans,če prav razumem nekaj te je zmotilo v mojem bobu?Ne razumem pa kaj?To da sem bosanka ali da sva enaki Laughing :lol:Potolaži se,nisi edini.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Za ČLOVEKA je važno kakšen je, ne od kod je.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

originalnilist je napisal/a:
Juglans,če prav razumem nekaj te je zmotilo v mojem bobu?Ne razumem pa kaj?To da sem bosanka ali da sva enaki Laughing :lol:Potolaži se,nisi edini.

Mislim, da nisi prav razumela. Po moje ti s tistim stavkom daje stoprocentno podporo in priznanje.
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Spoštujem človeka dokler on mene. Pa ni važno od kod je!_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Originalnilist, z rekom o bobu ti pritrjujem in mi je všeč kako resnično si uspela predstaviti stanje. Mislim na tvoj prvi odstavek.
Sem šel malce pobrskati o tem reku in všeč mi je razlaga iz te povezave.

Glede narodnosti pa. Če se skupaj odpraviva v Avstrijo sva oba _ _ _ _ _ _ _. Tako različna, pa hkrati oba enaka. Upam, da se razumeva. Ni bilo mišljeno nič slabega.

Naj bo dan Very Happy
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Juglans, na tej tvoji povezavi me slika pa res spominja name Laughing Moji sefi rečejo Krasna delavka a ima tako dooolg jezik.
Nisem mislila da si rekel kej slabega samo da se z nečim ne strinjaš.Dolgi kabli,saj veš KORENINE butnglava
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a Peter »

Že, ki je govor o agreagatih. Bodite pozorni pri nakupih, prodajalci in papirji marsikaj obljubljajo, kar v resnici ne drži.
Eno je tudi ta reklama za agregat z 8,5kW moči.
http://e-nakup.si/index.php/posebne-akcije/120-professionalgeneratorswisskraftsk8500w85kw50355

Na Ebayu se ga najde za precej manj:
http://www.ebay.de/itm/Stromerzeuger-Notstromaggregat-Modell-SK8500W-/141187007283?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Generatoren&hash=item20df66c333

Tam lepo piše, da ima samo 1,5kW po fazi, kar je skupno 4,5kW. Nanj ne moreš priklopit niti navadnega kaloriferja.

L.p.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”