Prvi cvetovi 2014

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Hvala lepo,da so vam všeč.Prvi cvetovi so tako težko pricakovani.Upam,da sedaj ne bo preveč deževalo in se bodo sfižile.

Gardener pri tebi pa že konkretno cvetijo.Kot ponavadi krasne.Ja letos je bolezni kar preveč za ta čas.Čakam na lepo vreme za škropit proti plesni in na nekaterih se čudno zvijajo listi,ja dela nam ne bo zmanjkalo._________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Goriški konec se je ojunačil Laughing Laughing ,lepo, da se je začelo dogajat in prvi cvetovi so res nekaj posebnega in težko pričakovanega in vajini so zelo lepi Laughing Laughing
geisha

Tanja TT hvala.Ma sem sigurna,da se je tudi pri tebi kakšna lepotica že prebudila Laughing_________________LP
E.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

moja prva je zacvetela Rosa Scabrosa, dodajam fotografijo, ki sem jo posnela malo pozno (dva dni je deževalo)

Vrtnice so kar po vrsti v popkih, nekatere "krasijo" marčne muhe, ki v tem deževnem vremenu vedrijo na njih ( mi je kar slabo ob misli, da menda jejo korenine vrtnic Rolling Eyes Confused )._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

O, super, a pri tebi že tudi? Pri meni pa še vedno nič._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

1vrtnica, pri tebi pa še bodo, se že zdaj veselim, da bom lahko potisnila nos v tvoje krasne grme!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
geisha

Bobolina lepa.No pa nismo več samo iz našega konca. Razz_________________LP
E.
bobolino

grmi so bujno olistani, tako tile, ki so par mesecev pri meni, kot tisti večletni, dež jim paše, upam pa, da ga bo manj, ko bodo začeli odpirat cvetove!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Oj, lepe, lepe. Komaj čakam, da se začne dogajat tudi pri nas. Me zanima, če bo meni letos že kaj cvetela EYES for you - sem jo posadila jeseni (naročilo ,,Petrović).
geisha

Novalis EYES FOR YOU bo sigurno cvetela saj moja je tudi jesenska od Petrovića Laughing ._________________LP
E.
Odgovori