Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gobarjenje 2014

JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

ja gobarjenje je najlepši šport
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Je je lep šport če jih nabiraš po ravnini. Če pa je tku ku prnas vse v bregu pa vlažno listje se pa treba mal pazet. Sem ža parkrat letu po bregu navzdol.
Vidiš pa vedno nekaj novega in zanimivega.
Je pa danes mama spet prnesla jurčka pa par lisičk._________________LP seba993
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

tudi pri nas na jančah je vse v bregu in je gobarjenje tudi adrenalinski šport ampak vseeno lep. pridemo pogledat kje je bolj strmo he he he
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

JOHNNY je napisal/a:
tudi pri nas na jančah je vse v bregu in je gobarjenje tudi adrenalinski šport ampak vseeno lep. pridemo pogledat kje je bolj strmo he he he

JOHNNY, dobiš moje točke Cool Laughing ; marsikje sem že grizel kolena, ampak Janče so od Evil or Very Mad in me vidijo res poredkoma. In čedalje manj Twisted Evil .

Lani sem tam fental mojo oldtajmersko košaro (dimenzijsko takih ne delajo več Sad ) . Z njo sem zaviral, drugače bi bil mimogrede v dolini Laughing .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

mfranc je napisal/a:
Lani sem tam fental mojo oldtajmersko košaro (dimenzijsko takih ne delajo več Sad ) . Z njo sem zaviral, drugače bi bil mimogrede v dolini Laughing .
LP

Wink V sili še hudič muhe nabira pa Mfranc s košaro zavira heheh_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

He, he, Lpmami Wink - je odpovedala gobarska palica, bi pa rabil ali dereze, ali cepin Cool Laughing

LP_________________mfranc
seba993

_________________LP seba993
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Čestitke za tole v košari. Žal pa izgleda, da letošnja sezona (še) ne seže do gležnjev lanski. Crying or Very sad_________________Živeti na podeželju je najlepše!
seba993

Lani poletna ni bila bokve kaj. Vsaj prinas ne. Je pa zato jesenska prekašala vse._________________LP seba993
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Pri nas je po hitrem pregledu (kar iz avta Laughing ) zaenkrat še vse prazno. Cigani pri nas sicer že prodajajo jurčke in lisičke, vendar so ti lahko prinešeni od ne vem kod.

Sva se pa s sinkom ustavila na eni gozdni potki in si vzela pet minutk časa z kratek spehodek in naletela na tole lepotičko - sočno pečenico (Lactarius volemus), ki je bila potem za kosilo z jajčki Cool

http://smara.si/displayimage.php?album=71&pos=283_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori