Je že vertikalen, hvala muha.
Bolj me zanimajo zalistniki, očitno niso pri vseh sortah ali tudi posameznih primerkih, isti.
Imam eno Albertovsko žluto, ki je že pri polivinilu na višini 1,6m (15cm pa v zemlji) in ima na glavnem steblu samo 6 grozdov s plodovi in en grozd cvetov. Vrh sem ji morda prehitro odbil. Od zalistnikov mi je ušel oziroma sem pustil samo enega in je že bogato obložen s plidovi. Bolje bi bilo, da bi pustil še kakega, sploh ker je zelo zračen.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zalistniki, število vrhov, determinantne sorte...
Naš Indigo Rose ima na zalistniku druge generacije že zelo razvite plodove.
Koren prve generacije, zalistnik dobiva mlajšega bratca, vidi se drugi dozorevajoči plod.
Koren zalistnika na zalistniku
Plodovi na drugi generaciji, prvi očitno produkt sestavljenega cveta, letos so bili sestavljeni cvetovi množični in to na prostem, ne kot 2 leti nazaj v zimskem vrtu.
Skratka niso vsi zalistniki isti.
Koren prve generacije, zalistnik dobiva mlajšega bratca, vidi se drugi dozorevajoči plod.
Koren zalistnika na zalistniku
Plodovi na drugi generaciji, prvi očitno produkt sestavljenega cveta, letos so bili sestavljeni cvetovi množični in to na prostem, ne kot 2 leti nazaj v zimskem vrtu.
Skratka niso vsi zalistniki isti.