Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vrtnica, ki mi jo je podarila Originalnilist, je zacvetela:

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi pri meni so ta rumene angležinje šibke v rasti, pa se bodo že okrepile. Pa pravočasno me spomni, da ti odrežem vejice za White Grootendorst, če ga ne boš kje dobila. Sedaj je v polnem razcvetu._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Kaj je vzpenjalka?pa malo plesni se mi zdi, da vidim-tudi pri meni je je polno Confused
Uporabniški avatar
Plamenka

Bobolino, te bom pocukala za rokav. Wink

Ja, Tanja TT, zdaj, ko so topli dnevi, pa prihajajo na dan take bolezni. Zaenkrat na ostalih vrtnicah plesni še nisem opazila. Ta vrtnica je precej stran od ostalih, upam, da se ne razširi prehitro na ostale.
Naj bi bila vzpenjalka. Dobila sem jo jeseni.
Uporabniški avatar
Plamenka

Končno se odpira tudi Oranges and Lemons, edina prižasta vrtnica, ki jo imam. Popke je naredila že zelo zelo zgodaj, potem sem se pa načakala. Wink

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Posebnica. Na slikah HMF vidim da varira od oranžne barve do pink. Kako diši?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Plamenka je napisal/a:
Končno se odpira tudi Oranges and Lemons, edina prižasta vrtnica, ki jo imam.

Kakšen lep cvet!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka

Poezija, vonj, če je, je zelo blag, ker ga danes nisem zaznala. Mogoče bo, ko se še bolj razpre, pa ko pri meni mine blag nahod.

Ja, LPmami, tudi meni je všeč. To vrtnico sem jeseni naročila za srednjega sina, ki so mu najbolj všeč take barve in je ponosen, da ima svojo vrtnico. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka

The Fairy od Vode se je lepo razrasla in začela je cveteti, čeprav je zaenkrat v posodi. Je polna popkov in zdrava.

Uporabniški avatar
Plamenka

Boule de Neige je pri meni zacvetela zelo pozno. Prve vejice so slabotne, a zrasli sta tudi dve močnejši. Danes sem jo poslikala, ker dvomim, da bodo cvetovi preživeli ta dolgotrajen dež. Zaenkrat na bolezni ni nič bolj občutljiva, kot ostale.

Pa še od blizu. Ozadje je temno, saj mi je bele cvetove problem slikati.

Odgovori