Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus rosa sinensis - kitajski hibiskus
muha je napisal/a: |
Danes je odprl rekorno velik cvet - premera 16 cm |
Sem šla merit cvetove na našem običajnem rdečem, ki ima letos trenutno le po 5 do 9 cvetov na dan, so tudi nekje takega premera. Je pa velikost precej odvisna od temperature, nižja ko je, manjši so cvetovi, pa, če je dan mrzel in deževen, cvetijo 2 dni (so pa pod streho, večinoma). Lani, se spomnim, so bili na najbolj vroče in sončne dni zvečer povsem zbledeli, prav ožgani, letos te nevarnosti ni in barva je polna, rdeča.
Muha, ko boš kaj obrezovala, se spomni name, prosim. Res je lep, tale beli.
Pozdravljeni
Mene pa zanima, če so to tisti hibiskusi, ki jih lahko kupiš v vrtnariji oziroma v cvetličarni in so rdeče, bele in roza barve? Ti so taki do 30-40cm veliki grmi v teglcu. Roža za na okensko polico. A je to to?
Hvala za odgovor
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Mene pa zanima, če so to tisti hibiskusi, ki jih lahko kupiš v vrtnariji oziroma v cvetličarni in so rdeče, bele in roza barve? Ti so taki do 30-40cm veliki grmi v teglcu. Roža za na okensko polico. A je to to?
Hvala za odgovor
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Pozdravljeni. Če bo kdo kaj obrezal spomladi prosim za vejice. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home