Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mentha - meta
Brinca je napisal/a: |
Imaš kakšno svojo sliko maroške, kako raste in da je videti tudi kako iz zemlje poganja? |
Moja raste na polnem soncu, v pusti zemlji, med travo in plevelom. Sem in tja kakšna se spodaj v senci tudi malo poplazi, a, ko pogleda ven iz goščave, je čvrsta in pokončna:
izpuljene pokončna sadika
Tole je tale ista meta. Po steblih sodeč res ni polegla.
Imam pa še tole, ne vem a je poprova ali kaj je, meni ne diši tako lepo
In pa tale dlakava, ki dokaj prijetno diši, vsaj meni, je bila pa že prisotna na vrtu, ko smo ga začeli obdelovati. Domačini je ne cenijo kaj preveč, meni pa ni napačna, razen to, da poganja po pol vrta