Pomladansko srečanje 16. aprila pri Litiji -Pr' Blaj
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Gledam seznam pa vidim, da mi je pripisano spremstvo. No, jaz ga še ne poznam, tako da pridem sama.
Muha, če sem napisala spremstvo, sem s tem mislila vodiča za na pot Tega rabim - bo kdo šel iz Kranja, da se peljemo skupaj ali vozim za vami?
Pa še glede hrane - jem vse._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Muha, če sem napisala spremstvo, sem s tem mislila vodiča za na pot Tega rabim - bo kdo šel iz Kranja, da se peljemo skupaj ali vozim za vami?
Pa še glede hrane - jem vse._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Joj, draga družba, kako vas že pogrešam! Pri meni na gredi sicer ne raste še nič (razen par regratov ). Zato nimam ničesar za menjati, edino, če je mogoče kdo zainteresiran za kakšnega lepo rejenega voluharja .
Bi vas pa zelooo rada prišla vsaj malo pogledat, pa se mi je za to soboto že vse mogoče napletlo . Saj če ne bom jedla, se najbrž ni treba vnaprej prijavljati, a ne? Mogoče mi bo uspelo priti vsaj za krajši čas._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Bi vas pa zelooo rada prišla vsaj malo pogledat, pa se mi je za to soboto že vse mogoče napletlo . Saj če ne bom jedla, se najbrž ni treba vnaprej prijavljati, a ne? Mogoče mi bo uspelo priti vsaj za krajši čas._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)