Stran 4 od 4

Objavljeno: So Maj 14, 2016 7:31 pm
Napisal/-a cinija1
Betty zelo lepo. Vse ti prav pride
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...

Objavljeno: Ne Maj 15, 2016 6:34 pm
Napisal/-a Bety11







lp_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja

Objavljeno: Po Maj 16, 2016 9:08 am
Napisal/-a Sanjarka Ana
Krasno Bety.

Objavljeno: Po Maj 16, 2016 10:03 am
Napisal/-a Bety11
Hvala ! Very Happy


Evo ena za vaju....


https://www.youtube.com/watch?v=BIkyDgyEVVg_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja

Objavljeno: To Maj 17, 2016 1:35 am
Napisal/-a Bety11
Danes sem slišala pogovor 20 let starih punc....okrog različnih žajf, tekočih mil in podobnega....Trdijo, da jih ne zanimajo naravne sestavine....Milo kupiš, ker diši....in nič drugega ni pomembno.... Confused Shocked Cool


Pa sem naredila en poskus.....Iz odpadkov mil, ki sem jih pretopila samo, sem naredila novo milo....Grdo grdo da bolj ne more biti....sivo zemljaste barve.....Pa vendar z eteričnim oljem lavande (+ glina in groba sol)....

Tako, da delam poskus, če je to res, da je vonj najbolj pomemben.... Laughing




Meni, osebno, je pomembna sestava mila, trud ene osebe, da ustvari nekaj naravnega , človeku koristnega, okolju prijaznega.....

Jaz bi mila uporabljala brez dišav raje kot nevarnega z dišavami....
Embarassed Very Happy


LP_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja

Objavljeno: Sr Maj 18, 2016 9:05 am
Napisal/-a Bety11
Malo lepše milo LAVANDA









https://www.youtube.com/watch?v=vo36NwBiJ_8

Very Happy_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja

Objavljeno: Sr Jul 20, 2016 6:34 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Morda tale povezava komu prav pride. Vidim, da do zdaj še ni bila omenjena ...

http://soapcalc.net/calc/soapcalcwp.asp

Objavljeno: Sr Jul 20, 2016 9:15 pm
Napisal/-a lpmami
Ja, Andrej, povezavo sem odkrila, še preden sem začela kuhati milo. Samo - takrat, ko še nisem nič vedela o milu, tudi kalkulatorja nisem razumela. Zdaj večinoma delam po osnovnem receptu, ki sem ga dobila na tečaju na Jezerskem, pa počasi variiram kakšno sestavino. Ga bom ob priliki uporabila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje