Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kje lahko kupim imenske vrtnice
Moderator: Melona
Ne, Sončna, se bojim, da pri nas nima nihče celotne kolekcije Tantau, tudi vrtnarije v tujini ponavadi ne držijo vsega.
Ena možnost je, da se organizira skupno naročilo pa si potem stroške razdelite, druga pa, da vrtnici poiščeš kje drugje. Si pogledala, če ima Tuincentrum Lottum? Velik izbor ima tudi BierKreek.
Vem, da sem vsaj deset različnih sort videla na prodajnem sejmu Horti Tergestini.
Kateri dve pa točno iščeš?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Ena možnost je, da se organizira skupno naročilo pa si potem stroške razdelite, druga pa, da vrtnici poiščeš kje drugje. Si pogledala, če ima Tuincentrum Lottum? Velik izbor ima tudi BierKreek.
Vem, da sem vsaj deset različnih sort videla na prodajnem sejmu Horti Tergestini.
Kateri dve pa točno iščeš?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Hvala za odgovore. V bistvu sem najprej gledala vrtnico Pastella in znani Chipendale. Potem pa sem naročila katalog in sem se čisto navdušila nad njihovimi nostalgičnimi vrtnicami. Moje tri Tantau-ove vrtnice se zelo dobro obnesejo-imajo lepo zeleno listje, vročina jih ne prizadene tako kot angležinje. Edino pri vonju so bolj švoh. Ampak verjetno bom naročilo prestavila na drugo leto, ker imam sedaj namen naročati Petrovičeve vrtnice.
Garden-ja ali se tisti Hans, o katerem smo nekoč nekaj govorile nahaja na tem naslovu
www.bierkreek.nl ?
www.bierkreek.nl ?