Agrolit - Asimine, plodovi, sadike - možnost nakupa
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
Zelo bi bil hvalezen, ce lahko kdo, ki hodi v Vrticka (v Polju), pove kdaj bodo dejansko dobili Asimine.
Kaksna je pa kaj velikost v drugih poslovalnicah, zanima me ce so kaj vecje kot naprimer Asimine od Mirosana, ki so bile prakticno samo šiba. Ker zdaj cene 25 eurov ni nekaj posebno poceni, vsaj za velikost rastline, ki jo je ponujal mirosan
Ima kdo kaksne nasvete, katere sorte kupovat, ce ne bi sel na samoplodne (prima in sunflower)?
LP
Dejan
Kaksna je pa kaj velikost v drugih poslovalnicah, zanima me ce so kaj vecje kot naprimer Asimine od Mirosana, ki so bile prakticno samo šiba. Ker zdaj cene 25 eurov ni nekaj posebno poceni, vsaj za velikost rastline, ki jo je ponujal mirosan
Ima kdo kaksne nasvete, katere sorte kupovat, ce ne bi sel na samoplodne (prima in sunflower)?
LP
Dejan
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Najprej - zahvala muhi za popust za nakup sadik asimin.
Moje asimine so že na svojem novem/stalnem domovanju.
Pa še poročilo s terena: danes ob 11 uri v poslovalnici v Kostanjevici na Krki
je ostala samo še ena sadika asimine, tako da tistim, ki planirajo tam nakup, priporočam predhodno jih poklicati po telefonu.
Jaz sem jih prej poklicala...
Če enkrat, muha, hvala,
lp
Moje asimine so že na svojem novem/stalnem domovanju.
Pa še poročilo s terena: danes ob 11 uri v poslovalnici v Kostanjevici na Krki
je ostala samo še ena sadika asimine, tako da tistim, ki planirajo tam nakup, priporočam predhodno jih poklicati po telefonu.
Jaz sem jih prej poklicala...
Če enkrat, muha, hvala,
lp