Stran 4 od 4

Objavljeno: Po Sep 11, 2017 11:30 pm
Napisal/-a battagelli
Sušimo pri čim manjši možni temperaturi nikakor ne prek 45 stopin Bolje je da podalšate čas sušenja in sproti odbirate že suhe sadeže kateri morajo biti na otip podobne kosistence kot plastelin.
Za res dober produkt sušenje ni tako enostavno,a se izplača potruditi._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.

Objavljeno: Če Jul 16, 2020 6:20 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Kako se kaj obnese sušenje sliv v tem kuhinjskem električnem sušilniku ?
Je kdo že poskušal ?

Objavljeno: Če Jul 16, 2020 7:49 pm
Napisal/-a metuljc
Prerezane na pol brez koščic, s prerezano stranjo navzgor. Take, ki niso zelo sočne.

Jaz bom pa danes sušila hruške pšeničnice, narezane na 1/4. Njami. Nekaj junijske lepotice sem nasušila za poskus in ima imajo fino hruškovo arome.

Objavljeno: Če Jul 16, 2020 8:55 pm
Napisal/-a mravlja
Metuljc, ali lahko ob priliki napišeš kakšno besedo o hruškah pšeničnicah?
Se zahvaljujem.