Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rastlinjak, uporaba...

Odgovori
B_Darinka

Odgovor Napisal/-a B_Darinka »

še eno stran sem našla:
http://www.paketko.si/vrt-in-okolica/rastlinjaki_________________🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺Lp,Darinka🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V mojih domačih koncih nekateri prisegajo na te rastlinjake. sama izkušnje nimam, ne s temi, ne z drugimi.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

metuljc je napisal/a:
V mojih domačih koncih nekateri prisegajo na te rastlinjake. sama izkušnje nimam, ne s temi, ne z drugimi.

Tudi mi imamo oba plastenjaka od te firme. Cena je ugodna, prvi rastlinjak imamo pa že precej let in niti folije, ki naj bi bila za največ 5 let, še nismo zamenjali.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

mravlja je napisal/a:
goldhorn,

se ti splaca, da si organiziras izlet - vzames pa 2, ... in si ogledas Evropo Idea .

Naročil sem dva TAKA kosa (še za sodelavca) 3x4 m iz Litve. Cena s stroški dostave (cca 260€) pride 560€ za enega......
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Kako sta zadovoljna z materialom in procesom montaže?
B_Darinka

držim pesti, da boste dobili vse ok, javite, kako ste zadovolnji, ker me zelo zanima in da potem naročim tudi jaz, ker je cena res toliko ugodnejša kot pri nas....in če se še kdo javi, da potem skupaj naročimo, škoda, da sem zdaj zamudila Sad_________________🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺Lp,Darinka🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

B_Darinka je napisal/a:
držim pesti, da boste dobili vse ok, javite, kako ste zadovolnji, ker me zelo zanima in da potem naročim tudi jaz, ker je cena res toliko ugodnejša kot pri nas....in če se še kdo javi, da potem skupaj naročimo, škoda, da sem zdaj zamudila Sad

V petek je pošiljka štartala iz Litve. Prispeti bi morala ta teden (po besedah prodajalca). Res se splača naročiti v večih. Če bi naročil sam, bi bila poštnina 215€, za dva kosa pa +50€.
B_Darinka

goIdhorn je napisal/a:

V petek je pošiljka štartala iz Litve. Prispeti bi morala ta teden (po besedah prodajalca).

to bo pa hitro, ja super Surprised samo da srečno prispe, pa tudi, če traja malo dlje, samo kaj, ko smo ljudje tako narejeni, da komaj čakamo, da dobimo_________________🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺Lp,Darinka🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Za vse morebitne bodoče kupce bodo zelo dobrodošle bodo vse informacije in slikovni material pri postavljanju tega rastlinjaka, kasneje pa seveda o uporabi - recimo eno bolj pomembnih - kako uspešno je zračenje.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

In o kvaliteti ter trajnosti materiala. Tu največkrat plačujemo razliko v ceni.
Odgovori