Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Katere rastline na prostem niso prestale letošnje zime

Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Pri meni pa je šel rožmarin zunaj - ga nadomešča nov potaknjenec, in pa tiste drobne oranžne gladijolce prav vse. Zanimivo pa je, da mi je ostal lovor ob škarpi. Listi so pozebli in malo vrha. Zdaj je tako lepo odgnal na novo, da se mi kar smeji. Imela pa sem vse pokrito s smreko in obloženo z zelo predelanim domačim hlevskim gnojem.

Irena
Connie

Odgovor Napisal/-a Connie »

Pri meni so edino pomrznile modre pasijonke, ki sem jim imela kar nekaj zim na prostem. Vse ostale so prezimile, tudi rozmarin, oba kakija tipo in vaniglia, zizola, figa, japonska nesplja ... Celo Bletille striate so prezimile, ki so sele konec junija prisle ven namesto aprila ali v zacetku maja Shocked_________________Lp, Connie
Odgovori