seedaholic.com
-
- Kraj: Rimske Toplice
Eh, sem mislila, da se bom lahko uprla..................
No, pa se ne morem in bom vseeno nekaj naročila (lahko potem s kom zamenjam za kaj drugega po nekaj semen, če bo interes, na kakem od kofetkanj).
Brussels Sprouts 'Red Bull' €1.50
Oregano, Za'atar - Syrian oregano €3.30
Broccoli 'Late Purple Sprouting Cardinal' Sprouting Broccoli €2.34
Broccoli Late White Sprouting, 'White Star' Sprouting Broccoli €2.16
Chard, Swiss Chard 'Bright Lights' Leaf Beet, Ruby Chard €1.50
Novinka, najlepša hvala že vnaprej. Nakopala si si veliko dela, pa, saj veš, kajne?
No, pa se ne morem in bom vseeno nekaj naročila (lahko potem s kom zamenjam za kaj drugega po nekaj semen, če bo interes, na kakem od kofetkanj).
Brussels Sprouts 'Red Bull' €1.50
Oregano, Za'atar - Syrian oregano €3.30
Broccoli 'Late Purple Sprouting Cardinal' Sprouting Broccoli €2.34
Broccoli Late White Sprouting, 'White Star' Sprouting Broccoli €2.16
Chard, Swiss Chard 'Bright Lights' Leaf Beet, Ruby Chard €1.50
Novinka, najlepša hvala že vnaprej. Nakopala si si veliko dela, pa, saj veš, kajne?
-
Metuljc, zelo slikovit izbor! Če boš dovolila,se bom na kofetkanju usedla zraven tebe. Jaz sem naročila predvsem trajnice in Novinki poslala seznam v ZS, da ne bo v splošno zgražanje. Sem pa zainteresirana za menjavo, gotovo bo v mojem naboru tudi kaj zate. Mimogrede, dve leti zapored sem v bližnji vrtnariji kupila to barvasto blitvo - za požret je lepa! ;)
-
oho MijaLan skrivaš, jaz bi prav rada videla kaj si naročila. mi boš pa povedala, mar ne. usedla se bom zraven vaju dveh z metuljc in prisluškovala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
MijaLan: tvoj seznam ni bil nič bolj čuden, kot ostali Morda te bom res prosila za par semen ene trave - napišem v ZS
Nadgradnja našega skupinskega nakupa bi bila, da morda kdaj v bodoče naredimo excel in označimo pakete, kjer bi lahko delili semena. Npr če dobiš 100 semen brokolija - bi marsikdo res lahko delil ta paket s še eno osebo, tako bi se tudi stroški porazdelili.
Ampak mogoče to enkrat v bodoče . Sedaj dam skupaj zadnje želje in počakam še eno članico do 20h. Nato pošljem sporočilo - če nam dajo kaj popusta. Bi se spodobilo, ker bomo na cca 200 €
Ko javijo glede morebitnega popusta in oddam naročilo javim tudi strošek na ZS vsem, ki naročate.Nazadnje urejal/a Novinka 28 Jan 2018 20:59; skupaj popravljeno 1 krat
Nadgradnja našega skupinskega nakupa bi bila, da morda kdaj v bodoče naredimo excel in označimo pakete, kjer bi lahko delili semena. Npr če dobiš 100 semen brokolija - bi marsikdo res lahko delil ta paket s še eno osebo, tako bi se tudi stroški porazdelili.
Ampak mogoče to enkrat v bodoče . Sedaj dam skupaj zadnje želje in počakam še eno članico do 20h. Nato pošljem sporočilo - če nam dajo kaj popusta. Bi se spodobilo, ker bomo na cca 200 €
Ko javijo glede morebitnega popusta in oddam naročilo javim tudi strošek na ZS vsem, ki naročate.Nazadnje urejal/a Novinka 28 Jan 2018 20:59; skupaj popravljeno 1 krat
-
Jaz vem da bom kaj ponudila dalje.Nekje je 750 semen v vrečki _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
http://poosmiinpol.blogspot.com/