Brokoli - Brassica oleracea var. italica
-
- Kraj: Rimske Toplice
Meni se pa kar zdi, da je brokoli, ki se še ni odločil, da bi pognal socvetja. Brstični ohrovt ima drugačne liste. Listna ploskev je boilj zaokrožena in gladka, z ravnim (ne valovitim) listnim robom, listni pecej pa gol, pa zarodni brstiči bi se pri tako veliki rastlini v pazduhah listov že morali videti.
-
Bomo videli, kaj bo nastalo iz tega. Je pa problem, da imam tega kar kakšnih 30 komadov, pa vmes med temi rastlinami še kakšno papriko, kolerabo, jajčevec, ki ne morejo do svojega prostora pod soncem.
Dosedaj sem spodnje liste kar odtrgal, če je pa morda to brstični ohrovt, jih bom pa raje odrezal na par centimetrov.
Dosedaj sem spodnje liste kar odtrgal, če je pa morda to brstični ohrovt, jih bom pa raje odrezal na par centimetrov.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Slavc, tudi mene že kar malo ogrožajo te kapusnice
. Brokoli je ogromen, ampak vsaj da res lep pridelek. Brstični ohrovt je pa tako velik, da mi je skoraj zaprl pot ob vrtu
. In tudi meni je obupalo kar nekaj rastlinic v njihovo bližini - prav tako paprika in jajčevec. Upam, da bo vsaj dosti ohrovtkov gor - zaenkrat lepo kaže
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-