GARTLC ŠKATLA S SEMENI
-
Pozdravljeni, imam nekaj semen na razpolago. Lani sem imela nekaj buc Kamo Kamo, ki so me razveselile z izjemnim okusom po kostanjih. Edino kar mi ni bilo vsec je bilo le premalo buc po sadiki. Letos bodo te edine pri meni.
Imam tudi semena Pastilla-Champagne buce, ki sem jo gojila par let nazaj. Ravno sedaj testiram kaljivost, upam, da mi test uspe .
Lahko posljem vse skupaj Meloni, s katero sva ze izmenjali semena.
Imam se kar nekaj semen razlicnih sort, ki so morala pocakati zaradi mojih zdravstvenih tezav. Bi me zelo razveselilo, ce bi komu prisla prav.
Imam tudi semena Pastilla-Champagne buce, ki sem jo gojila par let nazaj. Ravno sedaj testiram kaljivost, upam, da mi test uspe .
Lahko posljem vse skupaj Meloni, s katero sva ze izmenjali semena.
Imam se kar nekaj semen razlicnih sort, ki so morala pocakati zaradi mojih zdravstvenih tezav. Bi me zelo razveselilo, ce bi komu prisla prav.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Danes smo se pregovarjale o tem, kakšen je ta Sladki koren - Glycyrrhiza glabra, od katerega je doli prispevala semena v Gartlc škatlo.
Tole pravi o njem Wikipedija
O zdravilnosti pa Pomurske lekarne.
In še pogovori na Garlcu
Tole pravi o njem Wikipedija
O zdravilnosti pa Pomurske lekarne.
In še pogovori na Garlcu
-
Ali GARTLC škatla potrebuje še kaj zip pvc vrečk?
Nekako se trudim pospravljat in urejat svoja semena in mi ostaja precej teh vrečk,ki jih ne bom več potrebovala.Vrečke so rabljene in nekatere imajo gor tudi že rabljeno nalepko.Če se prelima so še čisto uporabne.Škoda mi jih je vreči stran,potrebujem pa jih ne.So pa različnih dimenzij od 4x6 cm dalje.
Z veseljem pošljem,če vam v škatli pridejo prav._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Nekako se trudim pospravljat in urejat svoja semena in mi ostaja precej teh vrečk,ki jih ne bom več potrebovala.Vrečke so rabljene in nekatere imajo gor tudi že rabljeno nalepko.Če se prelima so še čisto uporabne.Škoda mi jih je vreči stran,potrebujem pa jih ne.So pa različnih dimenzij od 4x6 cm dalje.
Z veseljem pošljem,če vam v škatli pridejo prav._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
- Kraj: Rimske Toplice
-