Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kosilnice, prezračevalniki, rahljalniki

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Zadeva je "zlata" vredna! Nič študirati, kar nabaviti.

Je pa vseeno en "ampak", namreč za montažo je potrebno kar nekaj "out of the box" razmišljanja in priznam, da sem komaj speljal brez pomoči. No ja, morda sem le jaz šibak na tem področju, ampak kosi se pa super. Resnično.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

... čeprav, v resnici nimam prav te iz linka, tako da je mogoče drugi odstavek iz prejšnje objave krivično zastrašujoč.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Zdravo!

Ima kdo mogoče "ročno kosilnico". Se pravi tista brez motorja, ki jo rineš pa kosi? Ko ima tak valj kateri ima gor nabrušene nože da režejo.

Zanima me kako se dela. Imel bi jo ubistvu za kosit zelenje na makadamski cesti, pa tako okoli bajte.

_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Odgovori