Tudi mene tokrat ne bo . Nekako mi zmanjka vikendov za vse, ki bi se radi čez poletje prišli k meni hladit . Pozimi ni pa seveda nikogar naokoli . Lepo se imejte! Če me boste opravljali, se mi bo pa itak kolcalo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Čeprav (še) nisem upokojenka, časa vseeno nimam. V tem času je toliko opravil, da bi bilo za ene tri brbr čez glavo dela. Ker sem samo ena, pa niti približo ne pridem na zeleno vejo....
Zato me na srečanje ne bo. Lepo se imejte in se vidimo, če ne prej, oktobra. Tako, ljubi Kolešček, se zaradi mene ni treba izogibati srečanju..._________________naredimo svet lepši
Malo pozno potrjujem prihod na srečanje, sicer pa hvala Metuljc, ker misli še malo za mojo glavo . Ob prihodu z morja me je čakalo morje dela, pa sem pred odhodom bila prepričana, da imam do septembra vse poštimano. Prinesem tudi nekaj sort paradižnika, letos imam samo izbrane večkrat preverjene sorte, zato asortiment ni zelo širok . So pa lepo začeli zoreti. Se vidimo!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Jupi, se nabiramo. Bom zvečer.obnovila navodila, sicer pa.enako kot lani glede prihoda in ostalo. Dogovorjena sem tudi z mlinom Rangus v blizini( 3km) stran, da bodo.za nas po potrebi odprli trgovinico, v kolinor bi kdo.imel zeljo po tatarski ajdi in se.čem.drugem... Se veselim🤗_________________sonček je in .....
Dober dan, napoved za soboto, 10.8. - soncno do 34 stopinj😎💪
Super, ker v senci malček pihlja, zraven je bazen, če je komu res prevroče, vode (in še česa) za pitje dovolj, dobre volje smo vedno. Luštno nam bo. In kar lepo število se nas je nabralo, morda se pa še kdo pridruži.