PARADAJZMANIJA - 10.8.2019, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Tudi mene tokrat ne bo Crying or Very sad . Nekako mi zmanjka vikendov za vse, ki bi se radi čez poletje prišli k meni hladit Rolling Eyes . Pozimi ni pa seveda nikogar naokoli Laughing . Lepo se imejte! Če me boste opravljali, se mi bo pa itak kolcalo Wink ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Čeprav (še) nisem upokojenka, časa vseeno nimam. V tem času je toliko opravil, da bi bilo za ene tri brbr čez glavo dela. Ker sem samo ena, pa niti približo ne pridem na zeleno vejo....

Zato me na srečanje ne bo. Lepo se imejte in se vidimo, če ne prej, oktobra. Tako, ljubi Kolešček, se zaradi mene ni treba izogibati srečanju..._________________naredimo svet lepši
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Prijavljam sebe in Anemono. Prinesel bom tudi nekaj sort paradižnika.

Malo sem okleval s prijavo, ker me je vleklo na shod v podporo rejcev drobnice v Velikih Laščah.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

muha=čebela, ima omejen doseg letenja. Tam blizu čebelnjaka še gre, za kaj dlje ji zmanjka energije. Wink Embarassed . Lepo se imejte in uživajte! pozdrav
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dašabina ali glede prihoda in začetka Paradajzmanije velja isto, kot lani? Prihod od 9:30 -10h in začetek ob 10h?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Malo pozno potrjujem prihod na srečanje, sicer pa hvala Metuljc, ker misli še malo za mojo glavo Embarassed . Ob prihodu z morja me je čakalo morje dela, pa sem pred odhodom bila prepričana, da imam do septembra vse poštimano. Prinesem tudi nekaj sort paradižnika, letos imam samo izbrane večkrat preverjene sorte, zato asortiment ni zelo širok Razz . So pa lepo začeli zoreti. Se vidimo!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Jupi, se nabiramo.
Bom zvečer.obnovila navodila, sicer pa.enako kot lani glede prihoda in ostalo.
Dogovorjena sem tudi z mlinom Rangus v blizini( 3km) stran, da bodo.za nas po potrebi odprli trgovinico, v kolinor bi kdo.imel zeljo po tatarski ajdi in se.čem.drugem...
Se veselim🤗_________________sonček je in .....
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

dašabina je napisal/a:
Dobro jutro, kuku😉?
Kje ste Tinko, muha, Novinka, notranjka, Mfranc, brbr, Akira in vsi ostali😊?
Prijave odprte do sobote😎!

Notranjka je tule,vendar ji ta datum nekak ni usojen in njen vrt je tudi še čisto zelen.Nabiram jih sproti za solato,več pač letos ni.

Uživajte še zame._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Dober dan, napoved za soboto, 10.8. - soncno do 34 stopinj😎💪_________________sonček je in .....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

dašabina je napisal/a:
Dober dan, napoved za soboto, 10.8. - soncno do 34 stopinj😎💪

Super, ker v senci malček pihlja, zraven je bazen, če je komu res prevroče, vode (in še česa) za pitje dovolj, dobre volje smo vedno. Luštno nam bo. In kar lepo število se nas je nabralo, morda se pa še kdo pridruži. Wink
Odgovori