Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vrtno orodje

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Metuljc ja, to so fajn cekri. Ko sem jih pred dvemi leti videla, morda že tri, sem takoj si ga kupila. Imam za na njivo. Namečem vse sorte vanj, tudi umazano. Res je pripraven. Super so tile, ki so malo manjši.
Skratka super so.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Malo pozno se oglašam, vendar hvala metuljc za obvestilo za ta ceker. Sem kupila dva (ker so bili tako lepi Embarassed ).

Moje mnenje: res je super! Lahek gibljiv, fino ga lahko upogneš, ko kaj streseš npr. v kanto za kompost in če ni prepoln, ga lahko neseš kot kovček (hrbet manj trpi). Lahko ga tudi potlačiš v prtljažnik ali na kakšno polico, ker so robovi gibljivi.

P.s.: kako bo šele lep, ko bo v njem, namesto plevela, kot trenutno pri meni, zrela zelenjava Very Happy_________________LP Žižola
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Jaz sem po tem nasvetu tudi šla v tisto trgovino pogledat. Pogosto se vozim mimo, vstopim pa le zelo zelo redko. Našla sem nekaj podobnega, plastičnega, malo manjšega, se mi zdi, z roči tako oblikovanimi, da je to pravzaprav cekar. Pa še malo naluknjan ob straneh, tako da bo poleg prenašanja vrtnih stvari uporaben še za odcejanje oprane volne. Dobra zadeva!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Me veseli, da sem kar dve razveselila s svojim obvestilom. Wink
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

popravljam število na tri Wink
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Takle nožek, kot kaže, še čisto nerabljen, sem našla v mamini zapuščini.
A kdo ve, če je za kakšno posebno rabo, ko je konica rezila tako posebno oblikovana?

_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Se mi zdi, da je tak, kakršnega sem našla sama in na Gartlcmaniji izvedela, da je to nožek za cepljenje.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

To bi bilo čisto možno glede na to, da se je mama lotila tudi cepljenja.
Kaj pa naši vrli sadjarji porečete?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Nož za cepljenje.
Tista okroglina na vrhu mislim da je za razpiranje lubja._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Nisem sadjar pa vseeno rečem, da ima Melona prav. Razz pozdrav_________________
Odgovori