SREČANJE ob kavici, torek, 7. januar (prosinec) 2020
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Prvo kofetkanje z Gartlčani v letu 2020 je za mano. Prišlo nas je več, kor sem pričakovala, še nekaj takih, s katerimi se nisem videla že dalj časa, pa še kakšna redka ptica...
Meni se je kljub preglasni glasbi uspelo lepo pogovoriti o nekaj temah, ki me zelo zanimajo in zaposlujejo, pa še kakšen pogovor kar tako.
Kako dobro dne _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Meni se je kljub preglasni glasbi uspelo lepo pogovoriti o nekaj temah, ki me zelo zanimajo in zaposlujejo, pa še kakšen pogovor kar tako.
Kako dobro dne _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Rimske Toplice
Glasba? Sploh je nisem opazila, morda je na naša stran mize bila stran od zvočnika.
Sicer pa, ja, 20 nas je bilo, če ne še kakšen več.
Čez 14 dni vmesno kofetkamo, na februarskem druženju na prvi torek pa pride z mano spet Gartlc škatla (bolj vreča s škatlami) s semeni. Bo kar kaj izbirati.
Lepe dni vsem!
Sicer pa, ja, 20 nas je bilo, če ne še kakšen več.
Čez 14 dni vmesno kofetkamo, na februarskem druženju na prvi torek pa pride z mano spet Gartlc škatla (bolj vreča s škatlami) s semeni. Bo kar kaj izbirati.
Lepe dni vsem!
-
Ne morem verjet, da sva bili 4 ure. Kdaj je to minil? Pa sploh nevem, da bi se kaj dosti pogovarjala, ali pa sem tako noter padla. Poleg sejanja tega in onega s Plamenko, sva z lpmami še štrikali, s Tiano pa po poti še kvačkali.
Kot vedno je bilo tudi danes res lepo in prijetno.
Pa še nekaj se je zgodilo. Tiana mi je naredila kar je treba, da bom lahko slikce gor dajala. Si bom vzela čas in jih bom nekaj lanskih gor prilepila.
Ne se ustrašit, saj jih ne bo tako zelo veliko.
lep pozdrav vsem in
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Kot vedno je bilo tudi danes res lepo in prijetno.
Pa še nekaj se je zgodilo. Tiana mi je naredila kar je treba, da bom lahko slikce gor dajala. Si bom vzela čas in jih bom nekaj lanskih gor prilepila.
Ne se ustrašit, saj jih ne bo tako zelo veliko.
lep pozdrav vsem in
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-