1JULIJSKO kofetkanje v ŽIVO v okolici Litije
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Na žalost me ni z vami (kot ste verjetno opazili ), a mislim na vas - upam, da se vam zato ne kolca. Brbr sem prosila, da vam izroči moje pozdrave. Gledam na vremensko karto, grdo poka okrog vas . Srečno pot domov vsem!!
Se vidimo kdaj v Ljubljani!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Se vidimo kdaj v Ljubljani!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Rimske Toplice
Kot pravi Cinija, tam lepo vreme, le grmenje v daljavi. No, izkazalo se je, da je bila v Trbovljah toča, do mojega doma jo je pa zmanjkalo in je le deževalo, so mi poročali. V Ljubljani, brez dežja.
Prijeten popoldan je bil in sklenili smo, da bodo junijska srečanja tradicionalno na tej lokaciji.
Hvala vsem, ki ste prišli in tistim, ki ste bili v mislih z nami, 7. rojstni dan Gartlca smo dostojno proslavili, torta je bila, jutri dobite še fotko.
Prijeten popoldan je bil in sklenili smo, da bodo junijska srečanja tradicionalno na tej lokaciji.
Hvala vsem, ki ste prišli in tistim, ki ste bili v mislih z nami, 7. rojstni dan Gartlca smo dostojno proslavili, torta je bila, jutri dobite še fotko.