Spomladansko srečanje, sobota, 23. april 2022 BO!!!
-
Jaz dopoldne še delam in se vam bom pridružila po 13.30. Mož bo prišel prej in on bo jedel, krožnik 4.
Mimogrede, ta dan je tudi dan odprtih vrat v Trajnicah Carniola (tam po novem delam dva dneva na teden), tako da se lahko pred srečanjem na hitro oglasite in pogledat, kaj vse je na voljo. ;)
Mimogrede, ta dan je tudi dan odprtih vrat v Trajnicah Carniola (tam po novem delam dva dneva na teden), tako da se lahko pred srečanjem na hitro oglasite in pogledat, kaj vse je na voljo. ;)
-
- Kraj: Rimske Toplice
MijaLan je napisal/a: |
Mimogrede, ta dan je tudi dan odprtih vrat v Trajnicah Carniola (tam po novem delam dva dneva na teden), tako da se lahko pred srečanjem na hitro oglasite in pogledat, kaj vse je na voljo. ;) |
O, super, pridemo pogledat kdaj, jaz v soboto ne morem, kak drug dan pa pridem........srečnica, pravzaprav, da lahko delaš med rožicami.
-
metuljc je napisal/a: | ||
O, super, pridemo pogledat kdaj, jaz v soboto ne morem, kak drug dan pa pridem........srečnica, pravzaprav, da lahko delaš med rožicami. |
Res je, potrebovala sem odklop od nenehnega sedenja za računalnikom in ukvarjanja s tujimi mislimi. Oddelala sem šele nekaj dni in se moram še veliko naučiti in usvojiti, ampak je lepo. Pridi!
-
- Kraj: Radegunda, Golte
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: