Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Nekaj letošnjih utrinkov cvetenja:

Kako bom tole zmešnjavo jeseni reševala, še nimam pojma:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

prekrasne so!

Kje se pa muce skrivajo?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pa saj nimamo več novincev, to je vse že razraščeno, pravi grmi. Joj koliko nas je že in tisto krasotico, za katero smo ugibale kaj bi bila jo jaz gledam kot Kronenbourg. Res je lepa._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uh, Marija, kdaj je pa to zrastlo Shocked ! Se mi zdi, kot da si še pravkar začela razmišljati o tem, da bi katero posadila. Zdaj pa že take krasotice!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Lepe, lepe, se vidi, da so posajene z ljubeznijo...
MARIJAV

Hvala, so pa bližnji posnetki lepši, velik plan pa je tako-tako. Nekaj jih še vegetira, ker sem jih spomladi morala presajat, saj je sin predhišni vrt preuredil v samo travico Crying or Very sad -

Sem pa dvema vrtnicama z ogromnimi cvetovi zamudila najlepše cvetenje, pa se ne sekiram, saj obe lepo ponavljata, ko jima odstranim odcvetelo cvetje.
Bobolino, vrtnice imajo lep mir pred našima mačkama, so jima pa lovorikovec in robide krasna igralnica. Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Marijav krasne in lepo ti delajo.Pa sem se uštela,ko sem mislila,da te zanima le zelenjavni vrt.Jim kar odgovarja pri tebi Very Happy ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lepe, bleščeče pa še listi izgledajo popolnoma zdravi. A je to zaradi bližine paradižnika in česna Wink Laughing Laughing . Marijav bravo!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Marija, pa ne bodi skromna! Vsi vemo, kako zelene prste imaš! Boš morala naslednjič še jezik iztegniti, da vidim, a se ni obarval v zeleno! Malo heca.

Vse ti rata, in tudi nove vrtnice bodo pri tebi našle svoj dom!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
MARIJAV

Tile dve vrtnici pri vhodu v rastlinjak sta prav neverjetni, komaj sem ju porezala po prvem cvetenju že na novo izraslih (svetlih) vejah nastavljata drugo rundo cvetenja:

Skrajno desno so cvetoči šopki Ivipičijeve Blau Magente, ki je iz čisto majcene rastlinice pognala že kakih 8 osnovnih vej, ki imajo na koncu že delno cvetoče socvetje.

Pa še en utrinek iz ene NN vzpenjalke:

Tale pa se še kar kiti s cvetjem, pa čeprav tako majcena:

Slike niso kvalitetne, ker moj fotoaparat ne podpira dobo večernega slikanja, ampak si nisem mogla kaj Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori