Šopki vrtnic

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pravkar nabran šopek. Letos je prav neverjetno veliko cvetov tudi v začetku zime.

Pat Austin, Crepuscule, Celine Forestier, Teasing Georgia, Lady Emma Hamilton, The Alnwick Rose, The Fairy, Winchester Cathedral, White Maman Cochet, Rimosa, Eden Rose, Archiduc Joseph Rose.

Srečno 2014!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Poezija,
tole je pa res hudo za nas Gorenjce - šopek svežih vrtnic ob novoletni jelki - prekrasno.
Pa srečno in čim več takega cvetja v prihajajočem letu 2014!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

poklon klanjam se_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Poezija, klanjam se Embarassed Embarassed poklon poklon
jaz pa sem vsa očarana slikala en cvetek, ki ga imam še na vrtu Embarassed Da bom imela spomin, da so mi vrtnice cvetele decembra Embarassed Embarassed Embarassed
Poezija

Ja, letos je res radodarno leto glede jesensko - zimskega vremena in s tem posledično tudi cvetenje vrtnic na obali in bližnji okolici.
V začetku pomladi naval bolezni na liste sedaj pa se povrne dobro na ta način.

Uživajte danes, tudi doma, ni važno kje..._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Poezija, čudovit je. Sploh kombiniran z jelko._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija tvoji šopki so fantastični, še posebej ti zimski, so mi všeč, ker pri nas pač ni decembrskega cvetja... Mi še kar čakamo sneg... in potem prve listke... vmes pa me čaka izobraževanje na forumu, da potem spomladi na polno štartam.
Poezija

Naj se začne nežno in pomladno... Banksiae Lutea, Iceberg cl in cvet Rimose.

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O krasno poboža dušo.A to že vse cveti pri tebi Poezija? Laughing_________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Mojstrica si, res..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori