Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Abelmoschous Manihot - Ajbika

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Hvala lepa, ne rabim več kot 5 semen.

LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Dajmar, boš poslal ti, ali jaz, ali vsak pola-pola. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Od viška glava ne boli.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Hvala lepa Dajmar in Voda. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Dajmar

Je preživela zimo.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

super, jaz moje še nisem preverjala (rastejo na odprtem v I.). lansko leto so preživele, letos...? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Dajmar

V tel vročini hitro mine.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

braneb je napisal/a:
Kljub veliki suši oz vročini je Ajbika letos prvič zacvetela. To je lanska sadika od Dajmarja in je dobro prestala zimo, seveda v večjem loncu.

Odgovori