Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

Odgovori
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Eh, Irena, saj ni kaj, ampak saj veš, vročica se stopnjuje._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Dobila sem vrtnice in vse sadike so zelo lepe in velike v primerjavi z nekaterimi lanskimi.
Lani so bile Austinove miniaturne in sem bila kar malo razočarana. So pa lepo odgnale in so celo leto cvetele.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tako, vrtnice so posajene, sem jih bila zelo vesela.
Warnerjev Eyes for you so bile res malo bolj šibke, a računam, da se bodo dobro ukoreninile - so imeli dokaj močne korenine. Bright as a button pa so bile super močne, zna biti, da so res že večletne. Old yellow scotch - spinosissima pa tako ali tako kaže, da bo drobna in bodeča.
Spomladi pa veselo na oglede, ali že kaj raste. Pošljem kakšno slikico, če bo kaj cvetelo.
Irenakk, še enkrat hvala za trud.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Danes je prav dan D, tudi tvoje ,Irena sem dobila,lepe, z izjemo 2,prav zelo lepe, pa nič ne de, saj smo jih vajeni in vemo, da bodo uspele Laughing Laughing ,hvala za trud
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Super! Sem vesela, ko berem, da ste zadovoljne s pošiljkami.

Na slike bomo morali še kar nekaj časa čakati. Pa to mislim, da za nas to ne bo problem, saj smo vsi, ki se ukvarjamo z rastlinami, vajeni čakanja Laughing
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Moje nove vrtnice so vse posajene. Čez dan je posijalo vmes tudi sonce, enkrat me je malo namočilo, dokončala pa sem, ko je bilo suho.

Lepo rastite moje vrtnice.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Se pridružujem tem dobrim željam!

Danes sem oddala še za: Gino55, Miro in seveda Staro postajo!

Če jih jutri slučajno ne dobite, povprašajte na vaši pošti. Mi je ravnokar MatejaSG pravila, da je pošiljka s Primorske k njim zamujala in jih danes ne bi dobila, če ne bi vprašala na pošto, kje je paket.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Moje so šle pa vse v zasip. Blato je, pa še mož ima nek projekt v službi, tako, da sem jih danes nežno zasula. Bojo ninale do pomladi spim
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Upam, da nama rata preko vikenda posadit jih._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Moje vrtnice še čakajo v blatni kopeli, če se bo dalo v soboto posadit, drugače pa gredo v zasip.
So pa lepe sadike, razen Wernerjeve.

Hvala Irenakk za vaš trud, vrtnice zelo lepo zapakirane in lepo vlažne prispele.

Hvala tudi Bobolino za dostavo do Maribora, ne vem kako ti naj to povrnem.
Odgovori