Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ooo, kako lepo, Robertino! Si me dregnil, da grem pogledat, kako je z našimi, če še imajo kaj ali so vse pozobali. Kdo pa je ta ta velik, nepovabljen?
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Po mojem je kanja ali mišar, kot ga tudi imenujejo.
Ko imajo mlade, se spreletavajo prav nizko in zelo glasno kričijo. Lani so z dvorišča pobrali mladičke taščice, ko so se začeli učili letati. Naša bližnja prisotnost jih pri tem početju sploh ni motila.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Prekrasno ... z vsem kar sodi zraven.
Robertino

Saj ne morem verjeti! Zjutraj sem našel prvega letošnjega polža na še na pol s snegom prekritem rmanu! Shocked
Uporabniški avatar
Melona

Halooo? Tistega s hiško ali lazarja? Kaj tudi za polže ni dovolj mrzlo? Sem včeraj gledala sicer od predaleč, da bi vedela, za katere bibe je šlo, ampak nad vrtom jih je poplesaval cel oblak!
Robertino

Tisti mali polž, kakršnega največkrat vidim v solati. Sem ga fental, preden bi ga lahko slikal. Wink
Uporabniški avatar
Melona

Laughing
Robertino

Čisto malo še manjka, pri nas, pod Storžičem, na 474 m nadmorske. Wink

Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Kakšna lepota! Prav umetniško nam jo predstavljaš - hvala!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Robertino

Hvala, nabavil sem en poceni kos foto opreme (vmesni obroček), pa lahko pridem rožicam zelo blizu. Res je manj splošne ostrine, a so tako še bolj ljubke.
Odgovori