Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Uh, sem mimogrede pozabil pustiti nekaj listov za bolj podroben pregled - se mi je mudilo vse skupaj vreči vv kontejner, ker jutri navsezgodaj komunalci odpeljejo bio odpadke.

Mogoče celo ni bela muha, bile so ene čisto male uške s pokončnimi krilci Rolling Eyes .

No saj je vseeno, s toplimi dnevi bo oživela raznorazna mrgolazen ki je prezimila na sadikah in v loncih Evil or Very Mad . Tudi pršice in ostalo.

Grem jutri po novo flaško Neem tonika - imam ga še od predlani, kar je najmanj 100% prekoračen rok uporabe.

LP_________________mfranc
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

mfranc je napisal/a:
Grem jutri po novo flaško Neem tonika - imam ga še od predlani, kar je najmanj 100% prekoračen rok uporabe.

LP

Kje ga kupiš? Bi ga tudi jaz potrebovala.
mfranc

Kupil sem ga v Kaliji, upam da ga še imajo Rolling Eyes .

mfranc

Je slučajno kdo sejal Chocolade Habanero?

TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

dmdm, pomladanska utrujenost ja Very Happy
Pri meni še nič novega, čiliji še čakajo na pikiranje (nekateri bolj, nekateri manj), ni pa še nuje.
Mi je pa tudi uspelo presaditi lanskoletno Pimento da Neyde (menjava zemlje in nazaj v isti lonec), ostali zimovalci pa še čakajo.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

mfranc je napisal/a:
Je slučajno kdo sejal Chocolade Habanero?

LP

Ja bomo videli če bo kaj ven prišlo. Kaka želja mogoče?_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mfranc

Mogoče kaka želja Very Happy .

pajo

mfranc je napisal/a:
Mogoče kaka želja Very Happy .

LP

3 rastlinice so. 1 lahko pogrešam. Mislim. Ko bo malo večja jo pripeljem._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pajo, ti kar podari čokoladkota mfrancu, jaz pa ti podarim habanero ebony giant in purple habanero, boš imel družinico._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pajo

bobolino je napisal/a:
Pajo, ti kar podari čokoladkota mfrancu, jaz pa ti podarim habanero ebony giant in purple habanero, boš imel družinico.

Štima veš, da mu bom dal. Samo midva sva malo predaleč naraze, da se vozim po 2 sadiki. Crying or Very sad_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori